Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » 20-30 közötti lányok aki...

20-30 közötti lányok aki szívesen batátkoznának negyvenes pasival? Írjatok!

Figyelt kérdés
2023. jan. 28. 12:44
1 2 3
 11/27 anonim válasza:

"/10 anonim válasza:

Utolsó, én pl. 40-es nőkènt nem ismerkednèk velem egykorú fèrfiakkal.

Mindenki azzal ismerkedik, akivel akar, kinek mi köze van hozzá?"

Erről az a kolléganőnk jutott eszembe, aki 50 felett csakis 23-27 éves pasikkal járt.

De legalább volt kin röhögni..., 😀😀😀

2023. jan. 28. 15:51
 12/27 anonim válasza:
Jaja elég vicces tud lenni amikor ezek a 40-50 esek elhiszik, hogy a kinézetük/személyiségük miatt vannak velük a 20 évesek. 😂 Áá dehogy azért mert ezeknek lehet már saját lakás ahova ha beköltöznek és nem kell albit fizetni. Nem értenek úgy pl. a telefonokhoz és simán elrejtik azokat az üzeneteket amikben más kortársaikkal kavargatnak. Bírom az ilyet, elhiszik a vénségek a dolgokat közben meg csak ki vannak használva.😂 A naaagy tapasztalatuk miatt meg nem esik le nekik. Az utcán meg mindenki megdicséri, hogy milyen aranyos fiad/lányod van.😆 a pofa meg ég.
2023. jan. 28. 16:01
 13/27 anonim válasza:
11. Különben nem tudtatok volna min röhögni? Elég sivár életetek lehet. Bár nem hiszem, hogy foglalkozott azzal, mások mit gondolnak róla.
2023. jan. 28. 16:02
 14/27 anonim válasza:
#11-es, az valóban nevetsèges lehetett, de én még messze vagyok az 50-től, és nem èrdekelnek a huszonèvesek sem, nekem az 5-7 évvel fiatalabb pasik akik jók. De egy fèrfi nyugodtan ismerkedhet 10-20 èvvel fiatalabbakkal is, akár komoly kapcsolat is lehet ebből.
2023. jan. 28. 16:15
 15/27 anonim válasza:

Én is 40 éves férfi vagyok Veszprém vármegyéből.

NŐI páromat keresem. A részleteket privátban megbeszéljük ha érdeklek valakit.

Szerintem simán működhet egy kapcsolat a korkülönbség ellenére is.

A kor csak 1 szám. A kölcsönös szimpátia, szeretett ami számít.

2023. jan. 28. 16:45
 16/27 anonim válasza:

"anonim válasza:

11. Különben nem tudtatok volna min röhögni? Elég sivár életetek lehet. Bár nem hiszem, hogy foglalkozott azzal, mások mit gondolnak róla."

Mi nem azért röhögtünk rajta, hogy ő ideges legyen. Nem is tudott róla... Diszkréten tettük... De mai napig ramjom a röhögés, annyira nevetséges volt. És most is az kedves 40 pluszos nő a 6-7 évvel fiatalabb pasijaival... 😂😂😂😂

2023. jan. 28. 17:18
 17/27 anonim válasza:
A szüleim közt 16 év korkülönbség van, 25 éve házasok. Ebben mi olyan nevetséges?
2023. jan. 28. 17:21
 18/27 anonim válasza:
Kb. minden. 😆 Alapból már csak azért is, hogyha egy ilyen “párt” lát az utcán valaki akkor egyből mi jut eszébe? Nem, nem az hogy pfuu de jól mutatnak egymás mellett, hanem hogy na itt a 2 haszonleső. Egyik örül mert villoghat a 20 évvel fiatalabbal a másik meg annak, hogy eltartja a 2. anyuci/apuci.😂 Ezek a kapcsolatok csak azért alakulnak ki mert haszna van a másikból mind a 2nek. Nem a hatalmas nagy láv miatt.. De imádom akik szerint teljesen rendben van ez. Egy ciki sztori: volt osztálytársam megláttam az utcán az apjával, odamentem köszönni meg beszélni vele pár szót. Elvörösödött mind a 2 mert nem az apukája volt hanem a “párja”. 1 éve voltak együtt a találkozáskor de fél éve még az enyémen fuldoklott a csajszi. 😆 Eztán a papa olyan féltékeny rohamot kapott, hogy ki se akarta engedni a házból (pedig nem is tudott a kis éjszakánkról).
2023. jan. 28. 17:34
 19/27 anonim válasza:
18, nem mindenki olyan anyagias mint te
2023. jan. 28. 17:42
 20/27 anonim válasza:
Én pont, hogy nem vagyok anyagias. De tudom, hogy ezek miért vannak a másikkal. Ezen nincs mit tovább vergődnötök. Amúgy ti miért is vagytok itt 40 évesen egy anonim oldalon ismerkedni? Ez nem full ciki már ilyen korban? xD (Mielőtt belém állsz, hogy én minek csak megsúgom, hogy segítek értelmes emberekben minden kategóriában és nem nem vagyok ilyen vén madár) Az e fajta hülyeségek alatt pedig kifejtem a véleményem és pro-kontra játszok az ilyen értelmiségiekkel. Nagyon jól szórakozok rajta így késő délutánonként. :D
2023. jan. 28. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!