Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28-32 év közötti férfiak?
A kérdésem szimplán kíváncsiságra alapul.
Mennyit birjatok az ágyban?
Akár időben, akartam a menetek számában kifejezve. :)
Menetek száma az NAGYON partner és hangulat függő. Általában 1 van, de volt már has simogatásból, lehajlásból, vagy épp partner kezdeményezésével szopásból is még 1-2 menet. Talán a legrövidebb idő alatt 3 menet volt.
Szeretem kiélvezni a partnert, viszont az utóbbi években ráálltam a rövid menetekre, ilyen 5-10, max 20 perces szexre.
Nagyon régen a 1.5 órás (előjátékkal azért) jó volt, de ott sokszor kidörzsölődött a barátnőm.
Szeretem elhúzni a dolgokat, de csak mértékkel, mert az önbizalomnak nem tesz jót egy csajnál, ha nem tudsz elmenni, vagy épp sokáig húzod és emiatt...
Nekem eléggé telt partnereim voltak mostanság és szerettem kiélvezni a szexet (nem az 5 perces orgazmus a cél ugye), de ez néha úgy csapódott le náluk, hogy nem izgatnak eléggé, mert nem tudok elmenni...pedig ha nagyon elhúzom többször direkt visszafogom magam, hogy ne menjek el, akkor nehezebben tudok elmenni, ilyenkor 5-10 perc pihenő után megy csak.
Mióta nem masztrubálok, fél perc. Annyira, hogy mikor este 2x szexeltünk, reggel felkelve is csak eddig bírtam, akkor azért már meglepődtem, hogy hogyan sikerült ez mégis. Később összejöttem egy nővel, akivel gyakran volt szex, ott már azért átmentünk hosszabb, 5-10 perces dolgokba, csak hát ugye az meg azért kellett, mert már elélveztem korábban, de másodjára, harmadjára reszelésnek, erőlködésnek tűnt. Emlékszem, hiába állt, a nő is élvezte, brutálisan nyögött, hangokat adott ki, szavakat mondott, mégis nehéz volt tuszkolni, főleg, hogy előtte már elmentem, meleg is volt nyáron, csak azért csináltam, hogy neki is jó legyen. Egy este pedig sikerült talán rekordot elérve 3-4 órán belül 3x is elmennem benne, az is hasonlóan erőltetett menet volt.
De mivel nem voltam vele 1.5 hónapnál többet szexben, sosem derült ki, milyen lenne hosszútávon, 1-5-20 év szex után. VAlószínű egyre jobban bírnám, azért nem vagyok lúzer, csak nincs állandó szex.
32f
Napi 2-3. Max egy óra
Rekord napi 5 menet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!