Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40-50 közötti házas férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-50 közötti házas férfiak, Ti mennyit szeretkeztek a Feleségetekkel? Elképzelhető, hogy másra gondoltok közben? Esetleg valakinek szeretője volt-e és ha volt, akkor érzett is iránta, vagy csak "használta"?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Nyílván nem annyit mint a 20 évesek de ők is szexelnek rendesen
2022. ápr. 4. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elmondom neked hogy havi 1-2 van. Mert mire a gyerekek elalszanak akkorra totál kinyiffanunk. De ha letudjuk őket passzoni a mamához hétvégére na akkor pótolunk. 😛
2022. ápr. 4. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Majdnem minden másnap, de csak mert mostanában sok a meló, különben naponta. Volt szerető is. Imádtam, és most is, de nem bír a lelkiismeretével... 43f
2022. ápr. 5. 03:55
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

havi 3-4. Nem azért mert nem szeretnénk többet, hanem főleg mert már uncsi. 30 év után már messze nem ugyanolyan... Szóval igen, gyakori hogy másra gondolok.

Volt pár szeretőm is mellette, az persze sok mindent megold, de közben meg hoz további problémákat.

2022. ápr. 5. 07:48
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

Havi 3-4 alkalom van nálunk is. Szeretőm nem volt soha, mert az még plusz idő és energia, de pár kaland azért volt. Néha feldobja az unalmas hétköznapokat.

Fiatalabb koromban volt párkapcsolat mellett viszonylag hosszabb ideig egy másik csaj, aki amolyan "természetben fizetek a korrepetálásért" típus volt.

2022. ápr. 5. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:
92%
Már jó régóta nem. Szeretőm nem volt 41F
2022. ápr. 5. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Havi 1-2, maximum 3. 42 éves vagyok, mióta gyerek született, 3 éve, azóta nem tartok szeretőt, mert valahogy bánt a lelkiismeret. Azelőtt állandóan volt, ez segített nem észrevenni, hogy ami otthon van, az egy nagy hatalmas semmi. Sokszor gondolkozok, lehet, egy kurvát kellett volna elvennem, mit bánom én, ha mással is lefekszik, de mikor hazaérek, legalább néha legyen olyan, hogy az első az, hogy ráfog a farkamra és irány az ágy. Most jutottam odáig, hogy lelkiismeet ide vagy oda, de keresek szeretőt, hosszú távra, mert ez így egy vicc, nem így akarom leélni a hátralévő életem, de válni sem fogok mert a gyereket imádom.
2022. máj. 30. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!