Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-40 év közötti nőket vonzzák a 20-on éves pasik?
Van itt olyan 30-40 éves nő akinek sikerült itt partnert találnia?
21 F
Van olyan 30-40 éves nő aki szereti a pacalt? Biztos van, de olyan is aki nem.
A kérdés tehát értelmetlen!
Én 28 éves vagyok. 22 évesen szexeltem 40 éves nővel és egy 37 évessel. 24 évesen volt szexkapcsolatom 36 éves nővel. Tavaly 27 évesen is szexeltem 40 éves nővel.
Mindet a Tinderről, vagy régebben más netes társkeresőről ismertem meg. Nem vagyok kifejezetten milf hunter, jobban bejönnek a korombeli lányok, de ezek a nők is bejöttek.
A 30-asok vonzodnak a 20-asokhoz, onnan tudom hogy barátnőm is 30-as,és a barátnői is szeretik a fiatalabbakat, szórakozóhelyen is a 30as nők előbb velük kezdenek ki, ha nem jön be, akkor jöhet az idősebb.
Ezzel szemben a tinicsajok, vagy 20-asok már nem annyira érdeklődőek a 20-on évesekért, a tinik egykorúr vagy sokkal idősebbet, a 20-asok idősebbet választanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!