Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-25 közötti lányok! Melyik partnert választanátok? 175cm körüli, izmos, 17-18cm hancúrléccel vagy 185cm körüli, átlagos alkatú, 13-14cm hímtaggal?
Loool #1 ez zseni volt
Kérdező: nekem a magasság annyival vonzóbb egy férfiban, hogy egyértelműen a másodikat választanám. Főleg, hogy az átlagos alkat sokkal jobban tetszik, mint az izmos:D és főleg mert a 18 cm úgyis hosszú lenne nekem, a 14 konkrétan tökéletes:D szóval leírtad a tökéletes pasit nekem, meg valakit, akiben számomra csak negatívum van.
Az első pont az esetem lenne.
De nem akarom tudni, mire szolgál ez a “kutatás”.😅
Milyen szerencse, hogy a való életben nem csak kettőből lehet választani.
Ahogy az is, hogy a valóságban a kapcsolatokat, és a kapcsolatokat alkotó embereket nem centiben mérik.
Szerintem a kérdező is jobban tenné, ha az ostoba farok- meg bicepszméregetés helyett kimozdulna és élne.
(Mellesleg volt már x pasim, de egyiknek sem tudtam, hány centis a farka.)
Bocs, off leszek
Ha nő lennék, én biztos a magasságra mennék, nem az izomra
#7: amúgy jogos. A magasság férfiasabbá tesz. Nincs idétlenebb, mint amikor a konditeremben látom a sok 165 centis kisembert, akkorára gyúrva, hogy kb szélességre is annyi. Még ront az arányokon és hangsúlyozza az alacsonyságát.
A magas pasi meg önmagban is férfiasabb, ha nem izmos az se baj, de izmot építeni könnyű. Magasságot meg nem lehet. (Igaz, farokméretet se, de az már a pasik hülyesége, hogy annyira ostobák, hogy azt hiszik, az a legfontosabb.)
8# Hát igen, magasságot nem lehet építeni
(Én nem hiszem azt :) A sajátomat nem mértem, másoké meg nem érdekel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!