Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki akar velem beszélgetni?

Valaki akar velem beszélgetni?

Figyelt kérdés

Leginkább fiúkat keresek.

Én lány vagyok...

2023. jan. 3. 21:03
1 2
 11/12 anonim válasza:

Milyen idős vagy?

24/f

2023. jan. 5. 14:28
 12/12 anonim válasza:

Minden tiszteletem a 4-es válaszolóé. Nagyon jól megfogalmazott, nyomós érvekkel teli vélemény mindenről, ami az ilyen ismerkedős, barátkozós kérdésekből hiányzik.

Bár én csak 18 éves vagyok, én is pont ugyanezeket hiányolom... Nincs bennük semmi információ, így nyilvánvalóan egy rakás 1-2 üzenetetváltás után megszűnő beszélgetés jön ki az egészből, mivel nincs a személyek közt sem közös téma, sem közös érdeklődés.

Egyre kevesebb ember van már itt az oldalon, aki tényleg rászánja magát, és ír magáról egy kis személyleírást. Vagy ha mást nem is, legalább annyit, hogy unaloműzésre vágyik éppen, nem hosszútávú emberi kapcsolatot keres. (Meg akkor már akár egy kort és egy nemet is kiírhat mellé kiegészítésnek, de ez ilyen esetekben már teljesen opcionális, ha úgy is csak az unalomról van szó :D )

Nem mintha ítélkezni szeretnék én bárki felett, én csak a saját szomorúságomat fejezem ki.

Ti tudjátok, mit csináltok.

2023. jan. 6. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!