Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki akar velem beszélgetni?

Valaki akar velem beszélgetni?

Figyelt kérdés

Leginkább fiúkat keresek.

Én lány vagyok...

2023. jan. 3. 21:03
1 2
 1/12 anonim válasza:

én szívesen beszélgetnék

19/f

2023. jan. 3. 21:04
 2/12 anonim válasza:
Én is szivesen ha van kedved.
2023. jan. 3. 21:08
 3/12 anonim válasza:
Egy újabb kamu kérdés. Nem akarok beszélni veled mert ez egy kamu kérdés. De a sok nagyon értelmes férfi csak írja hogy ""Én szívesen beszélek veled
2023. jan. 3. 21:09
 4/12 anonim válasza:

Itt nem nagyon lehet, mert a közeg nem megfelelő erre!

Próbálkozhatsz ugyan itt is, de túl sok a rosszindulatú ember!

Jogos kérdésként merülhet fel azokban, akik jóhiszeműen rászánják magukat esetleg a beszélgetésre, hogy mennyi idős vagy? Melyek a legfőbb érdeklődési köreid? Társasági ember vagy-e alapból és csak unatkozol, - vagy magány miatt jutottál el idáig, hogy itt kezdeményezz beszélgetést?

Tanulsz, esetleg dolgozol-e - és ha dolgozol, publikus-e, hogy mit?

Nehéz úgy kommunikálni bárkivel is, akiből harapófogóval lehet kicsikarni egy pirinyó információt is, ugyanakkor arra is figyelni kell, hogy olyan információt ne engedj magadból kiszedni - nyilvánosság előtt, - amelynek ismeretét később ellened fordíthatják...

Én most kiszállok ebből a kérdésből, - elsődlegesen azért, mert vén kecske vagyok hozzád 55 évesen, - de készülj fel ilyen és hasonló kérdésekre, ha komolyan gondoltad a beszélgetést!

Az ugyanis nem "beszélgetés", hogy "-Mizu? -Sezu!"... :D

2023. jan. 3. 21:10
 5/12 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? Én csak unatkoztam.
2023. jan. 3. 21:11
 6/12 anonim válasza:
Írhatsz felőlem, ha csak barátkozás a cél.
2023. jan. 3. 21:19
 7/12 anonim válasza:

Milyen korosztály?

Csak mert, nem biztos hogy szívessen beszélgetnél, akár jóval fiatalabb,akár jóval idősebb személlyel!

2023. jan. 3. 21:20
 8/12 anonim válasza:
unatkozTÁL? akkor már értem miért nem írsz vissza
2023. jan. 3. 21:21
 9/12 anonim válasza:
Beszélgess anyukáddal inkább.
2023. jan. 3. 21:58
 10/12 anonim válasza:
Levelezőformában szívesen beszélgetek veled.
2023. jan. 3. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!