Az normális hogy valakit csak azért utálok meg gyűlölök, mert nem akar velem beszélgetni?
Figyelt kérdés
Pedig semmit sem vétett. Csak nem akar velem barátkozni. Ezért meggyűlöltem.2019. aug. 6. 17:37
1/12 anonim válasza:
Hát, nem vall valami érett lelkületre...
2/12 anonim válasza:
Nem, ez nem normális. Ez majdnem olyan, mintha a buszon gyűlölnél meg egy vadidegen embert azért, mert nem mosolyogva nézett rád.
3/12 anonim válasza:
Én sem akarok veled barátkozni, most engem is utálsz?
4/12 anonim válasza:
Aki nem a barátom, az az ellenségem? Szerintem normális, ha te valamiért nagyon barátkozni szerettél volna vele, akkor az elutasításra adott reakció akár utálat is lehet, kompenzációként. Tudod, savanyú a szőlő.
5/12 anonim válasza:
Ugyan ez van velem is,én is megutáltam pár embert amiért nem beszélget velem
6/12 anonim válasza:
Én se akarnék egy félnótással barátkozni :D
7/12 anonim válasza:
Elég gáz ez a hozzáállás. El kellene fogadnod, hogy nem minden ember olyan, mint pl.: "én" vagyok...
8/12 anonim válasza:
Lelkileg gyenge, önismeretből nulla emberek fegyvere az ilyesmi, elég szánalmas. Igazából csak a saját csalódottságot vetíted ki ebben a formában a másikra, de sebaj, nehogy még a végén nekiállj önfejleszteni, jó lesz ez így neked, örök magányban.
10/12 anonim válasza:
Tessék,én is lepontoztam mindenkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!