Az normális hogy valakit csak azért utálok meg gyűlölök, mert nem akar velem beszélgetni?
Figyelt kérdés
Pedig semmit sem vétett. Csak nem akar velem barátkozni. Ezért meggyűlöltem.2019. aug. 6. 17:37
11/12 anonim válasza:
Na itt is elszabadult a gyerekhad. Az egyik sír a képzeletbeli internetpontokért, a másik meg abszolút gyerekesen kezel egy helyzetet.
Ezért szeretem én a gyakorit. Jót lehet az embereken röhögni!
Egyébként nem, egyáltalán nem normális ilyen piszlicsáré apróság miatt erős érzelmekben kitörni. Inkább beteges/szánalmas. (Megfelelő aláhúzandó)
12/12 anonim válasza:
Nem hiszem hogy normális bárkit is utálni azért, amiért x dolgot tett. Főleg nem azért, mert nem azt tette amit te szerettél volna hogy tegyen.
Az ilyenfajta gyűlöletet a lányok körében éreztem, és számomra felfoghatatlan, és vicces is hogy valaki tényleg ezért gyűlöl. Na mindegy, ki hogy tölti az idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!