Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az normális hogy valakit csak...

Az normális hogy valakit csak azért utálok meg gyűlölök, mert nem akar velem beszélgetni?

Figyelt kérdés
Pedig semmit sem vétett. Csak nem akar velem barátkozni. Ezért meggyűlöltem.
2019. aug. 6. 17:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%

Na itt is elszabadult a gyerekhad. Az egyik sír a képzeletbeli internetpontokért, a másik meg abszolút gyerekesen kezel egy helyzetet.

Ezért szeretem én a gyakorit. Jót lehet az embereken röhögni!

Egyébként nem, egyáltalán nem normális ilyen piszlicsáré apróság miatt erős érzelmekben kitörni. Inkább beteges/szánalmas. (Megfelelő aláhúzandó)

2019. aug. 6. 19:15
 12/12 anonim ***** válasza:
77%

Nem hiszem hogy normális bárkit is utálni azért, amiért x dolgot tett. Főleg nem azért, mert nem azt tette amit te szerettél volna hogy tegyen.

Az ilyenfajta gyűlöletet a lányok körében éreztem, és számomra felfoghatatlan, és vicces is hogy valaki tényleg ezért gyűlöl. Na mindegy, ki hogy tölti az idejét.

2019. aug. 6. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!