BohócKolbász kérdése:
Mi értelme van a férfi-nő barátságnak?
Figyelt kérdés
Milyen pluszt ad ez mintha a saját nemével barátkozna az ember? Mitől más? Egyáltalán fontos nőkkel barátkozás céljából foglalkozni ha több nem lesz belőle?2022. dec. 29. 12:50
21/23 Senior Séf válasza:
Az, hogy betekintést nyersz a férfi és nő gondolkodás-, illetve lelkivilágbeli különbségeknek, s e tudás birtokában sokkal könnyebb a párkeresés.
2022. dec. 30. 18:09
22/23 anonim válasza:
Én bárkivel szívesen barátkozom, aki korrekt, és nyitott gondolkodású, nemtől függetlenül. Szeretném érteni a kérdező nézőpontját. A nő szerinted csak szexre lehet alkalmas, vagy hogyan érted?
Én férfiként lelkisebb vagyok, és filozófikus alkat egyúttal. Nőkkel általában könnyebb beszélgetni érzelmi vonatkozású témákkal. Persze megválogatom, kihez közeledek.
2022. dec. 31. 00:01
23/23 anonim válasza:
Más velük beszélni, könnyebb kibontakozni.
2023. febr. 9. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!