Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van értelme ilyen barátságnak?

Van értelme ilyen barátságnak?

Figyelt kérdés
Középiskolában alakult ki a társaságunk, de inkább csak haveri jellegű. Azóta is összejárunk, de nekem egyre kevésbé tetszik. Igazából nincs semmi komolyabb kapocs köztünk. A beszélgetések általában arról szólnak, hogy valakit szekálnak a társaságból, vagy kritizálnak egy társaságon kívülit. Nekem ez nem buli, ennél jobban el tudom tölteni az időmet egyedül. Ráadásul konfliktuskerülő vagyok, ezért sokszor én vagyok az, akit szekálnak. Vagy azt tudnám csinálni, hogy én is úgy viselkedem velük, mint ők másokkal. Amikor nem is számítanak rá, beszólok valamit, kigúnyolom őket folyamatosan, a véleményvezérből hülyét csinálok, vagy ilyesmi. Igazából ez jó szórakozás lenne, csak nem igazán éri meg az erőfeszítéseket. Szerintem a legjobb lenne hagynom őket a fenébe. Szerintem soha nem lesznek képesek értelmes baráti kapcsolatra. Ti mit gondoltok?

2016. júl. 30. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy fiatal felnott letukre olyanok, mint a megkeseredett venemberek, pletykas oregasszonyok. Akinek nincs jobb dolga, mint allandoan masokat kritizalni, kibeszelni, azt hagyni kell a fenebe, plane, hogy teged is kitargyalnak es cseszegetnek. Az ilyenek amugy egymast sem tisztelik, ott szidjak es feketitik be a masik elott a "baratjukat", ahol csak tudjak.
2016. júl. 30. 17:11
 2/7 anonim válasza:
100%

"Az ilyenek amugy egymast sem tisztelik"

Ez nagyon talált.

Azt hiszem, igazad van. Van egy-két olyan köztük, aki egyébként nem rossz ember szerintem. Lehet, hogy csak velük kéne ezután találkoznom.

2016. júl. 30. 17:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Hopp, véletlenül tesóm nicknevén voltam bejelentkezve az előző válasznál. Természetesen én írtam.
2016. júl. 30. 17:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig hagyom a francba azokat az embereket akikkel nem tudok normálisan beszélni és csak hülyülnek. Persze hülyülni jó velük, de egyáltalán nem igazi barátságra valók.

Ha nem szórakozol velük jól akkor hagyd szerintem.

2016. júl. 30. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok nincs, tartsd meg azzal a pár személlyel és kész.
2016. júl. 30. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
A barátságnak az a lényege, hogy együtt vagytok, és valamkt csináltok, amit mindenki szeret. Nos, itt nem így van. Kerülj ki minél gyorsabban abból a társaságból, nehogy beszippantsanak! Keress olyanokat, akikkel több a közös tulajdonságod. Amúgy én is teljesen egyet értek veled, hogy nagy taplóság ilyen arrogánsan viselkedni.
2016. júl. 31. 15:23
 7/7 A kérdező kommentje:

"Keress olyanokat, akikkel több a közös tulajdonságod. Amúgy én is teljesen egyet értek veled, hogy nagy taplóság ilyen arrogánsan viselkedni."

Igazatok van szerintem. Úgy tűnik nekem, hogy semmi közös nincs bennünk, ezért szól minden a "szekálásról". Nincs igazi téma.

2016. júl. 31. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!