Van értelme egy netes barátságnak?
1 éve levelezek egy fiúval és ő a barátjának tart már,de fordítva nem így érzem... még nem találkoztunk,de szerintem nem is fogunk,tehát ennek nem sok értelme van.
Jobban teszem,ha már nem beszélek vele többet?
Nekem rengeteg ismerősöm van netről, azért nem mondanám mindet nagyon közelinek, pl neten ismertem meg a legjobb barátom, de vele személyesen is találkoztam többször...azért a legjobb barátom, mert ő tud a legtöbbet rólam, számíthatunk egymásra, éveken át szinte minden este beszéltünk skypeon több órát, sokat játszottunk együtt online...közös munkába is fogtunk, több téren van átfedés az életünkben...
Sok ismerősöm skyperól szintén elég sokat adott nekem mint ember...szóval nem feltétlen értelmetlen...
22F
Ez olyan, mint az életben, valamelyiknek van értelme, valamelyiknek nem.
Nekem rengeteg ismerősöm van netről és rendesen összejárunk, szórakozunk, évente kerti parti, Balaton stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!