Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Mi értelme van a férfi-nő...

BohócKolbász kérdése:

Mi értelme van a férfi-nő barátságnak?

Figyelt kérdés
Milyen pluszt ad ez mintha a saját nemével barátkozna az ember? Mitől más? Egyáltalán fontos nőkkel barátkozás céljából foglalkozni ha több nem lesz belőle?

2022. dec. 29. 12:50
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Nem ismersz, találj más elfoglaltságot vagy válaszolj a kérdésre mert ez a válasz szekció. Én a kérdésre válaszoltam és leszarlak.
2022. dec. 29. 13:45
 12/23 anonim válasza:

Most őszintén, de tényleg, nézz magadba.

Szerinted az egy valós érv, hogy azért van értelme a férfi-női barátságnak, mert a nők paliznak a férfiak meg nem? Komolyan ennyi telik tőled? Ez a véleményed? Szerinted ez az állítás megállja így a helyét akkor? ( Persze vannak meleg férfiak is, akik palizhatnak ugyanúgy, szóval már itt megbukott a dolog, de mindegy.. )

Úristen ember és utána még neked áll feljebb és próbálod bevédeni ezt a sza*t, ami véleménynek nem igazán nevezhető, érvnek se, meg semminek igazából, nevetséges.

Aztán letudod az egészet, egy leszarlakkal, gratulálok.

2022. dec. 29. 13:52
 13/23 anonim válasza:

Jó a kérdésed!

Ezen én azért gondolkoztam, mert egy kolléganőm azt nyilatkozta ebben a témában, hogy ő azért nem barátkozik nőkkel, mert nem egyenesek, érdekből közelednek, és nem megbízhatóak mint a férfiak.

Ezt én is tapasztaltam férfiként, és ezzel a válasszal tulajdonképpen meg is kérdeztem tőle, hogy ezekután én miért barátkoznék egy nővel..?

F.

2022. dec. 29. 13:58
 14/23 anonim válasza:
Ugyan olyan barátság mint az azonos neműek között (már ha igaz barátságról beszélünk és nem érdekbarátságról).
2022. dec. 29. 14:09
 15/23 anonim válasza:
Nekem csak olyan férfi haverom van, akihez már volt nőként közöm. 43N
2022. dec. 29. 14:52
 16/23 A kérdező kommentje:
Igazából ez onnan jutott eszembe hogy beszélgetésen kívül igazán semmi különleges nincs benne. Nem utálom sőt inkább tisztelem azokat akikkel szoktam csevegni. Van akivel átlag dolgokról, de van akivel mélyebb, intimebb dolgokat is lehet érinteni. Viszont ezen túl nagyon sokminden nem történik. Nem tudom hogy nekik miféle pluszt tudtam adni. Gondolom nem. unatkoztak. Bár arra számtalan hobbik vannak. Illetve akik hasonló barátságot ápolnak nekik ez a típusú ismeretség mint előny miben nyilvánul meg? Mert nekem pl. a párkeresésben nem változott a helyzetem, mert az ismeretségi körükben sem volt egyedülálló személy akikre ők is azt mondták volna hogy "szerintem érdemes megismerned". Mert az elvileg ebből a szempontból előny ha minél szerteágazóbb a kapcsolati háló.
2022. dec. 29. 17:21
 17/23 anonim válasza:
Maga a kérdés is ostoba, ez a véleményem bocs. Most oké, még ha nem is ad pluszt hozzá, akkor is zárjuk el magunktól a potenciális barátok felét, mert farok/pina van a lába közt, és akkor nem barátkozunk vele mert más nemű?
2022. dec. 29. 17:22
 18/23 anonim válasza:
16! WOW! Semmi különleges nincs benne, ja nincs, az is csak barátság és? Most mit vársz tőle?
2022. dec. 29. 17:23
 19/23 anonim válasza:

16. Bármi meglepő, de a beszélgetésen és dugáson kívül, még nagyon sok mindent csinálhat együtt egy ffi és egy nő.

Ja, és igen, még társkeresési tanácsokkal is elláthatják egymást.

2022. dec. 29. 17:30
 20/23 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a férfi-férfi és a női-női barátságoknak; nem tudom, te hogy vagy vele, de én sose a neme alapján barátkoztam valakivel.
2022. dec. 29. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!