Van még értelme ennek a barátságnak?
Én is egy hasonló dolog miatt szakítottam meg egy 7 éves barátságot. De nem bánom!:) keress olyan barátot akivel te is jól érzed magad! Ha így elhúz (lelkileg) az nem barátság csak kihasználás, és te ennél többet érsz!!
Ha szeretnél barátkozni nekem írhatsz!
20/L
Ez már nem barátság...
Hagyd ott és ne gyengülj el, ha hív, mert tutira csak megint szivatni akar, röhögni egyet a károdra.
Bocs, hogy ezt írtam, de nem érdemel meg téged. Ennél még egyedül is jobb
Szia!
Nekem 7 éves barátságomat kellett megszakítani mert az elvileg legjobb barátnőm egy "olyan személ lett aki kint áll a sarkon" és az öltözködésről ne is beszéljünk...
Egyik nyáron visszahallottam hogy mikor nem voltam ott hogy miket beszél meg mennyire utál de előttem jópofizott.
Ekkor úgy döntöttem hogy soha többet nem szólok hozzá...így is lett mostanáig mikor sok szerencsét kívánt nekem (persze gúnyból de nem tudom miért).
De előtte mindig ott voltam vele.
A kérdésre válaszolva: akkor ő már nem a barátod! Szakítsd meg ezt a barátságot...
De ha te még szeretnéd ezt a barátságot én megkérdezném tőle hogy mi van.
Megkérdezni tőle hogy otthon van-e meg persze hogy egyedül és elmenni hozzá=>megkérdezni akar-e a barátom lenni=>ha azt mondja igen mondd meg neki hogy akkor változtasson mert neked így nem jó=>ha ekkor sem változtat szó nélkül "megszakítani a barátságot"
De ha nemet mondd=> mondani hogy oké és mosolyogva kisétálni (gondolom vannak rajta kívül is barátaid).
Majd akkor jön rá hogy mit vesztett ha nem leszel ott.
Ha meg összeveszik a barátnőivel nem leszel ott hogy segíts neki és így jön rá.
Nagyon remélem hogy tudtam segíteni és hogy egyszer rájön ez a lány hogy mit vesztett! :)
Lehet hogy egy kicsit kusza lett elnézést!
Ha érdekel még valami akkor írj vagy ha nem értesz valamit mert akkor nagy valószínűséggel a gondolataim összeszedettebbek lesznek :)
És bocsi a helyesírási hibákért!
Velem is hasonló történt még 2 évvel ezelőtt. A volt legjobb barátnőm elkezdett hanyagolni, amíg egy napon elmentünk ketten moziba vonattal, aztán amikor mentünk haza, a vonaton, várva hogy elinduljunk, ráírt egy barátnője hogy nem találoznának-e aztán a barátnőm mondta én okét mondtam rá. Hát aztán leszállt a vonatról, én elindultam haza, (a vonattal).
Másnap azt a mesét adta be mindenkinek hogy én otthagytam őt...
Na azóta nem beszélünk.
Ilyen emberek nem kellenek senkinek!
Szerintem NE írd meg neki azt hogy már nem akarsz vele barátkozni... (vagy valami ilyesmi). Egy idő után ha rádír, akkor talán hiányzol neki, ha meg nem akkor ne bánkodj miatta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!