Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van kedve valakinek beszélgetni?

Van kedve valakinek beszélgetni?

Figyelt kérdés
22/L, de NEM szeretnék ismerkedni, sem szexuális dolgokról beszélgetni, köszönöm. :D Csak szeretnék barátkozni/irogatni valakivel és beszélgetni, akár a semmiről, akár mély dolgokról.
2022. dec. 28. 18:46
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
#20 Ha tudnád mekkorát tévedsz! :D
2022. dec. 28. 23:33
 22/26 anonim válasza:
#21: Oké, hát legyél boldog. Nekem tök mindegy.
2022. dec. 28. 23:36
 23/26 anonim válasza:

Nem és el is mondom, hogy miért.

Az itteni emberek nagy része, aki kiír egy ilyen kérdést, csak hírtelen felindulásból teszi pillanatnyi unalomból.

Aztán betalál nála jó pár ember, köztük vannak olyanok, akik valóban beszélgetnének és barátkoznának, keresnek valakit, akivel levelezhetnének, igaz emberi kapcsolatokat.

Na az ilyeneket sértitek meg - megjegyzem nem kicsit - minden egyes ilyen kérdéssel.

Jól tudod, hogy nem lesz semmi ezekből a beszélgetésekből és mégis kiírod, mert unatkozol és az aktuális sza*odat kiakarod írni vagy csak kiakarsz zökkenni belőle egy pillanatra.

Azt javaslom az ilyen kérdést feltevőknek, hogy fogjanak egy könyvet és olvassák ki inkább, ne itt tettessék, hogy beszélgetni akarnak.. Esetleg természetjárást is tudok még javasolni.

24F

2022. dec. 29. 00:11
 24/26 anonim válasza:
23! nagy számok törvénye, előbb-utóbb csak beakad pár igazi is, aki valóban barátkozni akar, nem?
2022. dec. 29. 15:04
 25/26 anonim válasza:

Nos,en barkivel szivesen beszelgetek unalombol💁🏽‍♀️Es igen,vissza irok.Nem kell attol felni,hogy nem irok vissza.Egyebkent gyakorirol mar mentem at messengerre beszelgetni,es mai napig beszelgetek az illetovel😃

18l

2022. dec. 29. 22:45
 26/26 anonim válasza:
#25: Kivételek nyilván mindig lehetnek. Viszont én leginkább azt tapasztaltam, hogy az unatkozó embereket nekem kellett (volna) szórakoztatnom, és folyamatosan nekem kellett (volna) azon görcsölnöm, hogy újabbnál újabb témákat vessek fel, mert ők képtelenek voltak bármit is kérdezni. Ha megtapasztalsz x ilyen esetet, az x+1. unatkozó ember láttán már gyanakvóvá válsz.
2022. dec. 29. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!