Van kedve valakinek beszélgetni?
Figyelt kérdés
22/L, de NEM szeretnék ismerkedni, sem szexuális dolgokról beszélgetni, köszönöm. :D Csak szeretnék barátkozni/irogatni valakivel és beszélgetni, akár a semmiről, akár mély dolgokról.2022. dec. 28. 18:46
1/26 anonim válasza:
Felőlem ok. 26/F
2022. dec. 28. 18:53
2/26 anonim válasza:
Oké ,a szexről.
2022. dec. 28. 19:00
3/26 anonim válasza:
"Na, mi van? Semmi? Szóval aszongyák metakommunikatíve, hogy semmi? Az van? Szóval a semmi van? Nooooormális? Hát a semmi az nem van, hanem nincs! Há' mer' hogyha semmi van, az pont, hogy nincs semmi! Na de ha meg a semmi nincs, az meg már valami, az meg már nem semmi!" (Besenyő I. V. István, aki vagyok, azaz Besenyő Igazam Van István)
2022. dec. 28. 19:05
4/26 anonim válasza:
Egy szemeteskukát keresel?
2022. dec. 28. 19:51
5/26 A kérdező kommentje:
Milyen szemeteskukát? Csak beszélgetni szerettem volna, mert unatkozom.
2022. dec. 28. 19:56
6/26 anonim válasza:
Az unatkozó emberek veszélyesek, mert azt várják, hogy majd a másik ember szórakoztatja őket. Felnőtt vagyok, és nekem ez nem pálya.
2022. dec. 28. 19:59
7/26 anonim válasza:
Az utolsónak tökéletesen igaza van. írtam neki de pár levél váltás után semmi... Ha neki így jó...
2022. dec. 28. 20:04
8/26 A kérdező kommentje:
Nem köteleztem senkit, hogy írjon rám. Csak megkérdeztem, hogy van-e valakinek kedve. Ezzel nem értem, hogy hol sértettem meg akárkit is, hogy neked "nem pálya".
2022. dec. 28. 20:04
9/26 anonim válasza:
#8: Igazad van, nem sértettél meg senkit, viszont van már tapasztalatom unatkozó emberekkel, nem is kevés. Rendszerint az lett a dolog vége, hogy mindig én erőlködtem a beszélgetés folytatásán, mert a másiknak még annyira sem futotta a tehetségéből, hogy legalább visszakérdezzen. Aki viszont nem képes a normális kommunikációra, az vagy ostoba, vagy közönyös, és egyik opció sem igazán szívderítő. Nekem meg nincs kedvem ahhoz, hogy felesleges köröket lefutva unatkozó emberkéket szórakoztassak, akik néha nagy kegyesen odalöknek egy-két tőmondatot.
2022. dec. 28. 20:24
10/26 anonim válasza:
Beszélgess a macskáddal kérdező, mindenki jobban jár szerintem.
2022. dec. 28. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!