Van kedve valakinek beszélgetni?
Figyelt kérdés
22/L, de NEM szeretnék ismerkedni, sem szexuális dolgokról beszélgetni, köszönöm. :D Csak szeretnék barátkozni/irogatni valakivel és beszélgetni, akár a semmiről, akár mély dolgokról.2022. dec. 28. 18:46
11/26 anonim válasza:
#10: Szegény macsek, nem lenne ez állatkínzás?
2022. dec. 28. 20:28
12/26 A kérdező kommentje:
Rendben, ha nem szeretnéd velem megpróbálni a beszélgetést, akkor ne tedd. :) Itt nem életreszóló barátságok köttettnek, ezt remélem te is látod. Ez egy anonim oldal, ahol mindenki kiélheti magát egy kicsit, legyen szó rosszindulatú kommentről, unalom beszélgetésről vagy aggodalomból feltett kérdésről. Ha nem szeretnél részt venni, akkor hagyj figyelmen kívül.
2022. dec. 28. 20:28
13/26 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan ezekről a rosszindulatú kommentekről beszéltem. :) Ha nektek jó belém kötni, ám legyen.
2022. dec. 28. 20:33
14/26 anonim válasza:
De nézd pozitívan, vannak hozzászólók akik foglalkoznak a kéréseddel/kérdéseddel és még reagálnak is rá!😏 Még ha nem is túl kedvessek!🙂 Ilyenkor el lehet gondolkozni azon, hogy néha lehet jobb inkább unatkozni!😀
2022. dec. 28. 20:43
15/26 anonim válasza:
És milyen mély dolgokról beszélgetnél szívesen?
2022. dec. 28. 20:45
16/26 A kérdező kommentje:
#14 Én azt tudtam, hogy lesznek itt ugyanúgy unatkozó emberek, mint én. Csak nem gondoltam, hogy megpróbálnak belém kötni egy szimpla kérdés miatt. :D De ma is tanultam valami újat.
#15 Ami épp nyomja a lelked. :) Mindig jobb ha az ember kiadja magából.
2022. dec. 28. 20:49
17/26 anonim válasza:
Azt hittem, legalább te hozol valami témát.
2022. dec. 28. 20:51
18/26 anonim válasza:
14# ➡️ #15
Vannak akik azért vannak itt hogy mindenbe és mindenkibe belekössenek, de vannak jó beszélgetőpartnerek is, csak ki kell szűrni és nem szabad feladni!😏😄
2022. dec. 28. 20:55
19/26 anonim válasza:
Ne is foglalkozz velük Kérdező!
Ha még mindig szeretnél beszélgetni és nem vették el a kedved tőle, akkor én szívesen beszélgetek veled. :)
2022. dec. 28. 23:12
20/26 anonim válasza:
Ó, ez a pitizés, mennyi kiéhezett fiúcska reméli, hogy nunihoz jut a hízelgésével... Hát ha nektek az kell, hogy egy unatkozó embert szórakoztassatok, hát lelketek rajta.
2022. dec. 28. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!