Lányok! Lenne kedve valakinek beszélgetni, ismerkedni esetleg?
Tudom azt, hogy arra elég csekély az esély, hogy itt fogom megtalálni életem párját, de valójába nem is ez a cél. Szívesen beszélgetnék, ismerkednék, jólérezném magam valakivel, aki hasonlóan gondolkozik mint én. Azért gondoltam erre a helyre, mert az anonimitás adott, és így valóban ismerkedés alakulhatna ki, és nem egy kép dönt arról ,hogy most csevegjünk-e egymással vagy sem. Persze, nem zárom ki a lehetőségét annak ,hogy képet cseréljünk, viszont nem ez a prioritásom az elején. Az intelligencia szexi, és ezt is vallom, ergo ha annak tartod magad, és szívesen megismernél, vagy csak szimplán beszélgetnél velem,akkor állok elébe.
Röviden rólam. 25 vagyok, nincs korai kapuzárási pánik szindrómám, és nem vagyok egy unalmas figura. Vannak elképzeléseim, terveim és jövőképem is. Konkrét kritérium nincsen ,hogy kit keresek. Nyilván nem lenne hátrány, ha nem a világ másik felén laknál, ha esetleg olyan szintig mélyül a beszélgetés, hogy a személyes találkozó gondolata is felmerül, ezért Pest, és vonzáskörzete lenne a cél, viszont ez nem prioritás. Köszi ,ha végigolvastad, privátban várom üzeneted, vagy megjegyzés formájában ha esetleg megjött a kedved hozzám :D
Szia😊
Én Szegeden tanulok jelenleg, de szívesen beszélgetnék, megismernélek. Mostanában nem igazán érnek rá a barátaim az ünnepek miatt, így kicsit unalmasak a napjaim így Szilveszter előtt.
23N
Küldtem üzenetet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!