Van kedve valakinek beszélgetni?
Nem tudok aludni így ha bárkinek lenne kedve beszélgetni örömmel lennék benne partner.
20/N
Jó reggelt!
Na húgom dobj össze valami omlettszerűséget, vagy burkolj be némi megmaradt bejglikét, oszt irány kifele szánkózni, meg hó csatázni a gyerekekkel. Ja hogy nincs hó, akkor tárgytalan. :(
Nekem van, de csak akkor írj, ha vissza is tudsz kérdezni valamit.
1-2-3 levél után nem válaszolok, ha az illető egyáltalán nem érdeklődik irányomba és pusztán önön maga szórakoztatására beszélget, mert unatkozik.
24F
#6 Jaja, párszor lefutottam én is ilyen köröket itt... Csalódás az összes ember itt.
Dumálni akar, segítséget kér, aztán cseszik válaszolni, nem tud értelmesen visszaírni és ha szerencséd van még be is szól, hogy ako minek kezdtünk beszélni, ha nem tudok, közbe én egy fél könyvet leírok válaszba meg aha ok....
Meg úgy hülyítenek, hogy az nem igaz, az is biztos, hogy én többet nem akarok senkivel sem beszélgetni...
#8 Elég lehangoló, a feléből mondjuk kinézem, hogy talán nem is az akinek állítja magát, de a másik fele biztosan az, de azok is nem tudom miféle romlott lelkek.
Amúgy pontosan így van ahogy írod, kár, hogy nem lehet büntetni ezeket.
Kedves mindenki. Sajnálom hogy nem írtam mindenkinek egy kisregényt bemutatkozó levélként.
A valóság az hogy privátban ha nem írtak vagy 20-an akkor egy ember sem.
Illetve nyilván nap közben nem az oldalon töltöttem az időmet így most jutottam (az alvás után) oda hogy válaszoljak is.
Egyenlőre nincs kapacitásom még plusz 5 emberrel TARTALMAS beszélgetést folytatni, így hogy pont a fent említett eltűnéseket és két szavas válaszokat elkerüljük inkább nem írtam privátot. Aki viszont azt irt annak válaszoltam és felvázoltam szintén a fent említett helyzetet.
Továbbiakban nem várok jelentkezéseket beszélgető partneri szerepre. Amennyiben ez újra opcionális lesz majd kiemelem a kérdést újra.
Köszönöm a figyelmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!