Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Békés megyeiek! Valakinek...

Békés megyeiek! Valakinek nincs kedve beszélgetni? 😥

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Már egyszer írtam ide de akkor nem jártam sikerrel. Békés megyében élek egy kis faluban.

Sajnos elég messze járok iskolába ez által a barátaim is messze vannak. Szeretnék itt is barátokat szerezni, akikkel bármikor találkozhatok. Ha bárkinek bármi kérdése van, szeretne megtudni rólam egyéb dolgokat akkor nyugodtan kérdezhettek. Inkább velem egykorúakkal szeretnék ismerkedni. Fiúk, lányok egyaránt írhatnak ide is de akár privát üzenetben is.

2022. dec. 19. 21:00
 1/6 anonim válasza:
Szia! Békéscsabára jársz iskolába?
2022. dec. 19. 21:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia. Nem. Hajdú-Bihar megyébe. 😕
2022. dec. 20. 09:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Viszont Békéscsabára bármikor el tudok menni.
2022. dec. 20. 09:04
 4/6 anonim válasza:
Nem ott élek, de szeretek utazni, ha nem is minden nap, de tudunk találkozni. Azért írok, mert azt vettem észre az írásodból, hogy magad alatt vagy. Ha szeretnéd valakivel megbeszélni a gondjaid és jó így távolról is, hallgatlak.
2022. dec. 20. 10:30
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát igen. Ilyenkor pl mikor szünet van nagyon egyedül érzem magam. Mert a barátaim Debrecenben élnek és oda ilyenkor nem tudok eljutni.

Nyugodtan írhatsz egyébként privát üzenetben.

2022. dec. 20. 11:15
 6/6 anonim válasza:
Csak ha dugni is akarsz
2022. dec. 27. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!