Lenne kedve nagyjából velem egykorúaknak beszélgetni velem? 24/L
Figyelt kérdés
Eléggé elkoptak a barátságaim, magányosnak érzem magam. Jó lenne beszélgetni olyannal, aki szintén hasonlón megy át és akinek szintén nincs kivel megosztani a dolgait. Lehetőleg lányok írjanak.2022. dec. 18. 23:35
1/15 anonim válasza:
Csak az a baj hogy legfeljebb a nicknevéből tudod azonosítani a nemét valakinek.
2022. dec. 18. 23:39
2/15 anonim válasza:
"Lehetőleg lányok"
Ó..
ELőre is Boldog karácsonyt neked, remélem addigra találsz egy lány beszélgető társat, hogy legalább már az ünnepek ne teljenek magányosan.
2022. dec. 18. 23:57
3/15 anonim válasza:
sok fiú fog írni
2022. dec. 19. 00:09
4/15 A kérdező kommentje:
Csak a fiúk magányosak itt? 😅
2022. dec. 19. 00:09
5/15 anonim válasza:
Lányok könnyebben találnak beszélgető társat... és itt azért nem érdemes nagyon keresni, mert sok a szexőrült fiú.
2022. dec. 19. 00:18
6/15 anonim válasza:
férfi
2022. dec. 19. 00:23
7/15 anonim válasza:
Hát én nem tudom te hogy vagy ezzel de ennek a netes beszélgetésnek semmi értelme. Én annak idején mindig azt csináltam, hogy nem tudom neked vannak e otthon tyúkok, kacsák, malacok vagy tehenek de én azt csináltam a faluban, hogy ha valamit meg akartam beszélni és nem volt kivel akkor kimentem hozzájuk, beültem melléjük az ólba aztán elmondtam nekik a panaszomat. Ők meg meghallgattak engem. Válaszoltak is valamit, kotkodácsoltak meg röfögtek, nyilván azt már nem értettem de sokkal többet ért mert láttam a szemükben azt, hogy együttéreznek velem. Na ez a nem mindegy. Te ezt neten keresztül nem látod és nem is lesz olyan a beszélgetés.
2022. dec. 19. 00:23
8/15 anonim válasza:
Néha az ólban értelmesebben néznek, mint itt, az biztos.
Meg az is, hogy barátságosabbak.
2022. dec. 19. 00:27
9/15 anonim válasza:
Nem vagyok magányos, de szívesen beszélgetek. 21/L
Figyelmeztetés: Kb 2-3 nap után el fogok tűnni, mert megunom az oldalt vagy mert hazamegyek karácsonyozni és soha többet nem hallasz rólam. De addig szívesen beszélek.
2022. dec. 19. 00:47
10/15 anonim válasza:
20l vagyok, szintén magányos, egy félig meddig baráttal az oldalamon, aki leszar. Szívesen beszélgetnék, de szorongó vagyok és atom Introvertált. Ha gondolod irhatsz, amíg nem oldódok fel valakivel addig a bennem lévő rossz nehezen enged visszaírni, de mindig próbálok küzdeni magam ellen és új embereket megismerni. ^^
2022. dec. 19. 02:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!