Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miért hordják el a nőket az...

Miért hordják el a nőket az internet világában mindennek ha már az elején elmondják őszintén,hogy van valakijük és csak beszélgetni szeretnének?

Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 13:37
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:

Pl ideröffentetted ezt:

"Egy egészséges kapcsolatban a megcsalásnak, de még a flörtölésnek a kilátásba helyezését sem használja senki nevelési célzattal. Nem úgy megy, hogy ha jól viselkedsz, akkor talán esetleg lehetséges, hogy elképzelhető, hogy nem csallak meg. Egészséges nő szakít, ha a dolgok nem jók és nem is javíthatók. Nem idegen pasik után rohangál az interneten."

És mégis mire fel? A képzeleted játszik veled megint? Mert én ilyet nem mondtam, és egyetértek azzal hogy ilyet nem lehet. Viszont egy egészséges kapcsolatban, ha egy nő hozzászól valakihez, az nem "rohangál", "írogat", "flörtöl" és hasonló minősítéseket kap, hanem ha elmondja írt valakivel, megkérdezik tőle, hogy "na és mit tudtál meg". Mert a párja feltételezi, hogy mivel a nő szereti, a kommunikáció nem ellene zajlik.

2022. dec. 16. 18:38
 32/38 anonim válasza:

Na, csakhogy sikerült valami válaszfélét összehozni a személyeskedésen és a trágárságon kívül. :D Ha csak ennyit megtanultál ma, akkor már megérte veled foglalkoznom. :)

Nos, konkrétan kijelentetted, hogy ha ha egy nő ilyet csinál, akkor a párjának kell magába néznie. (Ahogy az erőszakpárti férfiak szerint az áldozat a hibás) Ezek szerint a férfi felelőssége, hogy a nő mit tesz. Ha így van, akkor a létező legracionálisabb döntés kidobnia, ha az elkezdi belengetni a "Ne aggódj miatta, ő csak barát" srácokat, mielőtt szépen, fokozatosan mindig egy lépéssel tovább menne. Miért lenne egy olyan nővel, aki a saját rossz döntéseiért a férfiakat hibáztatja?

De mégegyszer, a nők többsége képes vállalni a tetteit. Te, meg a hasonlók a kisebbség vagytok.

2022. dec. 16. 18:50
 33/38 anonim válasza:
Én messzire kerülöm olyan nőket akiknek van barátja és mégis nagyon ismerkedne, tudom hogy hasonlóan járnék fordított esetben.
2022. dec. 16. 19:00
 34/38 anonim válasza:

"Ne aggódj miatta, ő csak barát"

Nem tudsz leszakadni valami csalódásodról, ahol ezt tették veled. Abból az egy esetből általánosítasz. Ha a kapcsolat rossz, akkor a nő mondjuk szakítás után 3-4 hónappal össze fog jönni valakivel. Vagy ismeretlennel, vagy ex-el, vagy jóbaráttal. Mivel a kapcsolatban egy hülye voltál, vagy nem illettetek össze, egyikhez sincsen közöd. A szakítás után nem fog lehetetlen helyzetbe kerülni, meghalni, depressziós lenni vagy anyagilag tönkremenni, mert a kapcsolati hálója megvédi, még akkor is ha a következő párja nem köztük lesz, a jóbarátai, férfi vagy nő mindegy, továbbra is ott lesznek neki mint társadalmi kapcsolódás, nem a légüres térben fog lebegni. (Ugye feltételezem mivel SZERETED a párodat, ezt te is így szeretnéd. Ha nem, akkor kímélj meg magadtól bárkit.) Ha pedig szeretitek egymást, akkor nem szakítotok, és senkivel nem fog összejönni, se ismeretlennel se jóbaráttal, és boldogan éltek míg meg nem haltok, vádaskodás nélkül, kommunikáció pedig engedélyezve. Üdv a valóságban.

2022. dec. 16. 19:07
 35/38 anonim válasza:

Arról nem akadok le, hogy a megcsalás felelősségét teljesen a férfira hárítod. Ez minden, csak nem a valóság. Legfeljebb a te alternatív valóságod.

Az általánosítast és a túlzásokat te követed el. Senki nem mondta, hogy szüntesse be mindenkivel minden kapcsolatát. Ez egy szalmabáb. Amellett érvelek, hogy ne kolduljon az interneten figyelmet idegen férfiaktól. Rohadtul más a kettő.

2022. dec. 16. 19:30
 36/38 anonim válasza:
Jó, oké. Azt értem. Csak közben a szatelliteket is megemlítetted, azt gondoltam a bármilyen más kapcsolódás szatellitnek számít. Az interneten ne udvaroltasson magának, az egyértelmű. Ha valakivel beszélget munka és hivatalos ügyeken túl, mindenképp hívja fel a figyelmet a párjára. Csak annyi hogy az ismeretlen beleszóló emberek, és a párja se, ezeket ne minősítse írogatásnak, és flörtölésnek. Amúgy ha felhívja a figyelmet a párjára, akkor is próbálkozni fognak néhányan, ezeket le tudja építeni. De nagyon sokan egyből értik hogy nem szabad a pálya. Ezeket épp úgy lehet tanulni ha kommunikál az ember. Pl hogy lehet leépíteni valakiket hamar érthetően.
2022. dec. 16. 19:58
 37/38 anonim válasza:

A megcsalást azért ugrom át mert nekem az annyira elképzelhetetlen. Nem lehet csak úgy testileg megcsalni valakit akit szeretsz. Érzelmileg se. Ha valakit megcsalsz azt nem szereted, de ez már jóval előtte kiderül. De ha valakinek a párja pl gázlángozik, vagy kezd bántalmazó lenni, akkor jogos és indokolt másoktól tanácsot kérni, mások aggódását elfogadni a kapcsolatról akár információkat elárulva.

Nem szeparálhatja el a külvilágtól.

Ez nem megcsalás, hogy beszél másokkal ilyenkor, hanem jogos önvédelem.

Ha nagyjából minden rendben, csak összevesztek a fogkrém tubuson, vagy valami stresszes helyzeten, az más. Azt egymással kell megbeszélni.

2022. dec. 16. 20:32
 38/38 anonim válasza:
én nem szoktam, ez teljesen elfogadható.
2023. márc. 20. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!