Miért hordják el a nőket az internet világában mindennek ha már az elején elmondják őszintén,hogy van valakijük és csak beszélgetni szeretnének?
Én nem hordom el az ilyen nőket. De viszont egy percet sem fogok vesztegetni rájuk az biztos.
Az időm hatalmas kincs, és nem beszélgetek nőkkel csak úgy, ha beszélek azért van mert tetszik és többet szeretnék, aztán ha barátnőm foglalkozom vele. De én más férfi nőjére egy másodpercet sem pocsékolok. Inkább dolgozom, szórakozom de egy nővel csak barátnak lenni értelmetlen, meghagyom a vesztes papucsoknak
Én annyit írtam egy ideig, hogy nem akarok ismerkedni, mert férjnél vagyok.
Nyilván beszélgetni sem. Erre kétféle reakció van:
1. Nem baj, nem kell tudnia, amiről nem tudunk, az nem fáj.
2. Te büdös k...rva. (érted: azért vagygok k..rva, mert nem csalom meg a férjem)
Most már szó nélkül csak letiltom az ilyet, nem udvariaskodok senkivel, a jó b. k. anyuciját krvázza le az ilyen mocskos lator. Bezzeg ha őt csalná meg a felesége, azt se tudná, hogy hápogjon a felháborodástól.
"Régen a chat oldalak sem azért alakultak,hogy ott keressenek maguknak alkalmi partnert az emberek.."
Aha, persze...a chatoldalak egy nagy kuplerájok voltak, kb. mindenki mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!