Szeretnék valami internetes legjobb barátot/barátnőt valaki esetleg?
Szeretem az animéket, szoktam gamelni, imádok zenét hallgatni, sorozatozni, filmezni jó lenne ha valaki ebben a körben mozog
Nem párt keresek! Azok kíméljenek
Jaa és 21 vagyok és csaj
Szia
Mivel szoktal jatszani? :D ha gondolod irhatsz!:D
Írj ha gondolod
20/L
Hát izé ez veszélyes mert szingli vagyok.
23/f
Én nem vagyok sz
ingli , többségében általában LOL, Wow, Apex és Fortniteozok de
de jó is lenne egy öribari, kár h van párod
szemetes nem akarok lenni
azok gondolják rosszul, akik szerint probléma, ha a másiknak van valakije...:D arra senki nem gondol, hogy kellemetlenebb, ha lesz. az ilyen ellentétes nemű barátságoknak ott lesz vége, mert azelőtt kialakult egy sokkal közelebbi baráti kapcsolat, ami értelemszerűen fenntarthatatlan lesz, "visszábbvenni" meg nem szokott menni.
de ha eleve úgy ismered meg, hogy tudod, mik a határok, plusz a másik fél párja is tudható, hogyan áll a dolgokhoz, sokkal egyszerűbb...csak hát igen, itt általában a barátot kereső lányokra olyanok próbálnak lecsapni, akik azt hiszik, hogy egyszerűbb dolguk lesz velük összejönni, mert szegénynek még csak barátai sincsenek és teljesen elesettnek tűnik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!