Van olyan Lány itt aki szeretne utazni csak nincs kivel? Jelige: “lépjünk le”
Figyelt kérdés
Jelige: “lépjünk le”
Olyan szinten lett elegem ebből az egész évből, hogy azt el sem tudjátok képzelni… van valakinek kedve elutazni valahova? A lényeg a télből a nyárba érzés.
Lehet, hogy csak egy játék a gondolattal de az is lehet, hogy valóság lesz belőle.
Írj és meglátjuk…
2022. dec. 10. 22:46
11/21 anonim válasza:
Én mondjuk egy jobb nőnek fizetném is az útját.
2022. dec. 11. 23:48
12/21 anonim válasza:
Én meg nem, fizesse a jobb nő az enyémet
2022. dec. 15. 11:09
13/21 anonim válasza:
Ha jobb nő, és van pénze utazgatni, az halálbiztos, hogy egyedül fog menni. Inkább ott felszed valakit. Nálam mondjuk alap, hogy egy jobb nőnek fizetném az útját.
2022. dec. 15. 12:32
14/21 anonim válasza:
Második válaszoló jó kis bányarém lehet, ha ennyire idegen tőle, hogy egy pasi fizesse az útját. Még egy kevésbé jó nőnek is sokan szívesen fizetik, ha csinos.
2022. dec. 15. 12:33
15/21 anonim válasza:
Fizesse mindenki a sajátját.
2022. dec. 15. 12:33
16/21 anonim válasza:
#15 Igen, csak ahhoz mi a fenének partner... Csajozni/pasizni akkor már érdekesebb ott, ahova utazol.
2022. dec. 15. 12:37
17/21 anonim válasza:
Én biztos nem fizetem ki a csaj repjegyét, miattam jöjjön el velem, ne a potyautazásért, nincs is annál gerinctelenebb jellem aki a férfit kihasználja. Ne legyetek papucsok srácok.
2022. dec. 15. 14:04
18/21 anonim válasza:
#13 Ott a pont. Simán kifizetem magamnak, de akkor miért pont egy ismeretlennel mennék. Így nem olyan izgalmas.
2022. dec. 15. 14:18
19/21 anonim válasza:
Nálam nem alap, miért fizessem egy vadidegen csaj repjegyét? Nekem az miért buli? Akárhogy is néz ki, nem szabad lemenni egy férfinak arra a szintre hogy engedje magát kihasználni.
Majd akkor fizetem a repjegyet ha komoly kapcsolatban vagyunk, egy háztartásban, akkor szívvel lélekkel, de addig mindenki a saját pénzén utazgasson.
30f
2022. dec. 16. 09:37
20/21 anonim válasza:
És akkor elutaznál hetekre egy bomba nővel akit nem dughatsz meg, de fizeted az útját?
Vagy meg is dugnád? Mert akkor az már prosti.
2023. júl. 22. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!