Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 év körüli férfi milyen nőre vágyik? Mit szeretne?
Figyelt kérdés
Nyílván emberfüggő, de nagyvonalakban mégis mit lehet elmondani?2022. dec. 7. 21:50
1/11 anonim válasza:
Ugyanolyat, mint 10 évvel korábban.
3/11 anonim válasza:
Ezt tőle kellene megkérdezni, nem kor kérdése, hogy ki mire vágyik.
4/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Külsőre legyünk egymás számára vonzóak. Nekem jobban tetszik, ha valaki természetes, vagy hétköznapi. Korban azt mondanám, hogy korombeli, vagy max -10 év. (Nem mondom, hogy fiatalabbal nem tudnám elképzelni, de nekem ott már frusztráló a különbség.)
Belső tulajdonságokra kb hasonló életritmust kedveljünk. (nyugis, de időnként utazós)
Sajnos könnyebb lenne azt mondani, hogy milyen ne legyen. :/
Mikre gondoltál kérdező?
7/11 anonim válasza:
Almáspitét, mert itt írja a vágylexikon, hogyaszonygyaaa... 44-47..., és férfi... hmm.. hmm..., igen, itt van: almáspite!
Bszdmeg...
8/11 anonim válasza:
30 évesen ugyanolyan nőre vágytam mint most 39 évesen, és ugyanerre fogok vágyni 45 évesen is...
9/11 anonim válasza:
Igen, általában ugyanolyan korút szeretne, mint 10-20 évvel azelőtt :D
Egyébként buta kérdés, mert ahogy a nők is sokféle preferenciával rendelkeznek külső és belső terén, úgy a férfiak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!