Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 10-ből hány lány szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-ből hány lány szeretne idővel házasságot, gyereket?

Figyelt kérdés
Én fiú vagyok és szeretnék mindkettőt előbb-utóbb. Akikkel szoktam ismerkedni lányok (22-24 év) ők még egyáltalán nem gondolkoznak ilyenben, még a bulinál, italnál, ciginél, össze vissza fiúzásnál tartanak többségben.
2022. dec. 9. 16:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Miért is kéne ennyi idősen a gyereken gondolkodni? Fiatalok, ennyi idősen egzisztencia sincs senkinek, nem hogy a gyereknevelésen gondolkodjon.
2022. dec. 9. 16:22
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Azért tartanak ott, mert abban az életkorban vannak. A huszonéves fiúk sem különbek, de nincs is ezzel gond. Én is kb. 23 éves koromig kibuliztam meg kipasiztam magam, így már lenyugodva tudtam belemenni egy komoly párkapcsolatba egy harmincas férfival és legalább a gyerek mellett nem lesz olyan érzésem, hogy “bakker kimaradt a fiatalkorom”, hanem teljes mértékben rá tudok majd koncentrálni. Próbálkozz idősebb lányoknál és kész. Ne várd el 22 éves gyerekektől, hogy családot akarjanak, erre manapság se anyagilag, se mentálisan nem állnak készen az emberek (pár kivételtől eltekintve).
2022. dec. 9. 16:25
 3/17 anonim ***** válasza:
49%

9.

Szinte mindenki szeretne gyereket. Házasságot mondjuk 7-8.

Viszont nem 22-24 évesen, hanem 27-35 között.

Én 21 vagyok, szeretnék összeházasodni a párommal, meg gyerekeket is. De nem most. Meg nem is jövőre, hanem minimum 5 év múlva. Bőven ráérek ezen gondolkodni. A bulizós lányok nagy része is így gondolja szerintem. Akinek nincs párja 22-24 évesen, nincs elkeseredve, hogy kicsúszik a gyerekvállalás idejéből, hanem élvezi az életét, akár alkalmi kapcsolatokkal.

2022. dec. 9. 16:27
 4/17 anonim ***** válasza:
66%
Manapság általában 30 éves kor körül jellemző, hogy egy nő elkezd családra vágyni. A korodbeliek között elég ritka, aki ilyesmiben gondolkodik, kivéve talán a nagyon vallásosakat, akiknél a hagyományos női szerep-tudat már fiatalon is erős.
2022. dec. 9. 16:34
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én egyre többször meglepődöm, hogy már idősebb, 30-as éveikben járó nők is egyre többen elhatározták, hogy nem akarnak gyereket csak párkapcsolatot.
2022. dec. 9. 16:34
 6/17 anonim ***** válasza:
47%
Ha van anyagi biztonsag akkor kb 10/8
2022. dec. 9. 16:35
 7/17 anonim ***** válasza:
47%

Miért olyanokkal ismerkedsz, akikről lerí, hogy bulizós fajták, és még nem akarnak gyereket? Ha valaki pl. még egyetemista, és úgy éli a nagy bulizós korszakát, akkor nyilván nem akar MÉG gyereket. De nem mindenki ilyen, csak te ennél a típusnál próbálkozol.

Én az általad említett korcsoportba tartozom, és nem akarok gyereket, viszont szinte az összes (velem egykorú vagy fiatalabb) barátnőm igen, és még ha buliznak is néha, nem ekörül forog az életük. Persze ők is felelősségteljesen kivárják, hogy megfelelő élethelyzetbe kerüljenek (elvégezzék az egyetemet, stabil anyagi helyzetbe kerüljenek stb.), de egyértelműen arról álmodoznak, hogy jó lenne már ott tartani, hogy jöhessen a gyerek.

Szóval nagyon-nagyon rossz helyen keresgélsz.

2022. dec. 9. 16:38
 8/17 anonim ***** válasza:
69%

Én pont fordítva látom a környezetemben meg a neten is: házasodni szinte mindenki szeretne, gyereket viszont már kevesebben.

(Pl én is házasodni akarok, gyereket nem)

2022. dec. 9. 16:56
 9/17 anonim ***** válasza:
77%

Saját vélemény: 22 vagyok, mesterképzéses egyetemista. Voltam már több ösztöndíjjal egyetemi külföldi úton, most is megyek majd kövi félévben. Sok időt, energiát fordítok a tanulmányaimra, kapcsolatokat építek, tapasztalatot szerzek stb. Fiatal vagyok, igen szeretek bulizni, elmenni barátokka iszogatni, bowling, billiárd stb. De pl.: egyik hobbim a sport, szeretek terembe járni, de szeretem a színházat is, stb. stb.

Mivel a gyerekkorom ideálisnak volt mondható, kertvárosi nagy kertes házzal, szerető, gondoskodó támogató családdal, ezért a klasszik "kocsi, ház, házasság, gyerek" kombó számomra nem túl izgalmas. Nekem a gyerekkorom, sőt az eddigi életem kb erről szólt, csak nyilván nem, mint szülő, hanem mint gyerek.

Igazából egyelőre az foglalkoztat, hogy a) haladjak a tanulmányaimmal és a karrierremmel (ami még ugye gyerekcipőben jár, de sok a lehetőség), tudjak önállósodni, szabad lenni, utazni stb. és b) szórakozzak (ami nem egyenlő azzal, hogy minden hétvégen lerészegedem, mert nem).

Nem tudom, hogy akarok-e majd valaha gyereket és klasszik "kocsi, ház, házasság, gyerek" kombót, mert azt látom, hogy annyi mindent tartogat még az élet és annyi lehetőség van, hogy nem is tudok még ezen gondolkodni. Nem mondom, hogy nem akarom majd egyszer, de a közeljövőben nem látom, hogy ez érdekelne.

2022. dec. 9. 16:58
 10/17 anonim ***** válasza:
71%
A 22-24 korosztályba esem, és szeretnék, de nem most, hanem 30 körül.
2022. dec. 9. 17:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!