Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-ből hány lány szeretne idővel házasságot, gyereket?
Figyelt kérdés
Én fiú vagyok és szeretnék mindkettőt előbb-utóbb. Akikkel szoktam ismerkedni lányok (22-24 év) ők még egyáltalán nem gondolkoznak ilyenben, még a bulinál, italnál, ciginél, össze vissza fiúzásnál tartanak többségben.2022. dec. 9. 16:12
12/17 anonim válasza:
Én mondjuk 25 vagyok, de azért írok, 24 nem volt olyan rég. Én el vagyok jegyezve, házasodni szeretnék 1-2-3 éven belül, gyereket még nem biztos, de ha mégis, majd 30 körül. A barátnőim közül 3an vannak rajtam kívül, akik nem szeretnének gyereket, a többiek igen, de mivel mindannyian 24-25 évesen fejeztük be a sulit, még bőven nem tart ott az életünk. Én pl most költöztem külföldre a vőlegényemmel, és nem kizárt, hogy innen is majd néhány év múlva elmegyünk. Barátnőim közül is vannak, akik tervezik a külföldi életet. De ha belegondolok, a gimnáziumim osztálytársaim közül 3an szültek csak eddig, és rajtuk kívül nem is házas még senki, szóval ezt a fiatal korosztályt még egyáltalán nem ez köti le most
13/17 anonim válasza:
Házasságot szeretnék, gyereket kizárt. A nő ismerőseim többsége pont fordítva van: gyereket szeretne, házasságot nem feltétlenül
14/17 anonim válasza:
Többségük akar, de nem ilyen fiatalon. Egyébként az sem jelent semmit, hogy 20 évesen akar-e gyereket később, vagy nem. Sokan érezhetik akkor még úgy, hogy nem akarnak, és később jön elő az anyai ösztön. Én meg pont fordítva, 20 évesen még akartam gyereket, később már nem.
Egyelőre ne ez legyen a szempont, majd később, ha komolyra fordul egy kapcsolat, akkor kell a pároddal megbeszélni, hogy akar-e majd gyereket.
15/17 anonim válasza:
Én pl 18-20 évesen akartam gyereket. Most 26 évesen meg sterilizáló műtétre gyűjtök
16/17 anonim válasza:
Ennyit a majd egyszerről. A majd egyszer mindenből komolytalan
17/17 anonim válasza:
Csak tudnám ki pontozza le a válaszokat, amiket SAJÁT TAPASZTALATBÓL írnak az emberek. Vagy azt kellene mindenkinek írni, hogy dede tolonganak a 22 évesek azért, hogy szüljenek? Ez a helyes válasz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!