Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondanátok randi előtt, hogy egy bizonyos, de gyakran felmerülő programot nem szeretnétek?
Nem tudom, hogy hova visz a srác, azt mondta, meglepi, de nem szeretnék étterembe menni. Ott mindig feszengek, ha mások előtt kell ennem, az meg pláne stresszelne, ha olyan előtt, aki tetszik is. Ennek az okát nem tudom. Nem attól félek; hogy csúnyán eszek, egyszerűen utálom ha néznek közben.
Szerintetek ezt így megmondjam neki, hogy nem akarok étterembe menni? Persze, lehet, hogy nem oda visz, csak gyakori alternatíva, ezért picit tartok tőle.
Ez szerintem - ha jól értem - elég durva bogár. Ha még csak arról lenne szó, hogy étteremben nem szeretsz enni, az még elfogadható, de hogy a párod előtt sem négyszemközt, mondjuk a lakásán, az már kiverné nálam a biztosítékot. Szerintem érdemes lenne egy pszichológushoz elmenned, kezelni ezt a dolgot, hogy kiderüljön, mi is áll a háttérben, és a kiváltó okot kezelni, hogy ez később ne okozzon gondot, ne álljon közétek.
Azért az evészet egy eléggé jellegzetes közös program. Nem is tudom, hogy hogy képzeled, mondjuk, komolyabb kapcsolat esetén, amikor összeköltöztök, akkor sem eszel vele, hanem mindig félrevonulsz?!
Valami nem stimmel.
És igen, megérdemli azt, hogy elmondd neki az igazat, hogy mire számítson, és ne érje csalódás, ill. fel tudjon rá készülni, pl. ne akarjon vendéglőbe hívni, ha már elfogadja ezt a bogarad. De szerintem inkább jobb, ha te változol, nem tőle vársz ezen a téren alkalmazkodást, vagy valamiféle kompromisszum.
Akit ismerek, azelőtt már merek enni. A családom előtt is mertem és az exem előtt is.
De első randi lesz, még nincs olyan szoros viszonyunk és első randin nem is mennék fel a lakására... mert az eléggé félreérthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!