Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet szerencsétlen nőknek ismerkedni ha itt minden felmerülő opcióra azt írják ott ne ?
Férfiaknak is ugyanezt mondják :)
Munkahelyen ne
Utcán, közterületen ne
Közintézményben ne
Kereskedelmi intézményben ne
Túrán ne
Színházi előadáson, nagykoncerten, bábszínházban ne
Tömegközlekedési járművön ne
Temetőben ne
Iskolában, tanfolyamon ne
Akkor mégis hol ismerkedjenek az emberek, bármilyen neműek is legyenek? Csak a kocsma, proli-diszkó és a net? Esetleg várjanak a csodára?
Rossz ötlet.
"Temetőben ne"
Fú, de beteg vagy.
4.
Ironikus része volt a felsorolásnak ez a része. Látom, sikerült megérteni. Gondolkodtam még pár banális példán az érzékeltetésért, de se kedvem, se energiám nincs most erre.
Amúgy a felsoroltak közül bárhol ismerkedhetsz. Az egyik barátnőm pl a munkahelyén a mellette ülő sráccal jött össze. Együtt vannak kb két éve.
Van olyan, aki társkeresőn ismerkedett meg a férjével. Olyan is, akit egy szórakozóhelyen szólított le egy srác. SŐT olyan is, aki mellé egy gasztronómiai eseményen (előadás+borvacsora) ült be egy pasi (ők is együtt vannak vagy három éve)
Mondjuk az utcát, illetve tömegközlekedést azért nem javaslom, mert engem is iszonyatosan irritálna, ha ott zaklatnának.
Itt próbáltad már? Én szívesen ismerkednék.
De amúgy más lehetőségek pl.:
Kirándulás során, tanfolyamokon, kutyás séta közben, sportolás közben, utazás során, hirdetés feladva.
Ismerkedés kategória.
Hány éves vagy amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!