Valakinek lenne kedve barátkozni?
Figyelt kérdés
Mivel mostanában a barátaim eléggé elhanyagolnak meg mivel már én sem foglalkozom velük annyira elhidegültünk egymástól és egy kicsit magányosnak érzem magam ezért jól esne ha valakivel tudnék beszélni mindegy hogy fiú-e vagy lány az a lényeg hogy normális legyen na de azért mondok magamról egy pár szót. Én egy nagyon vidám kedves segítőkész lány vagyok akire mindig lehet számítani és nagyon szeretek kirándulni az egyik kedvenc hobbim közé tartozik még a zenehallgatás tényleg imádom a zenét ha tehetném mindennap hallgatnák xD. Budapesten élek és jelenleg még tanulok a jövőben tanár szeretnék lenni szerencsére nagyon jó tanuló vagyok úgyhogy ennek nem lesz akadálya. Annyit még hozzátennek hogy új vagyok itt szóval akinek nem írok vissza az ne aggódjon mindenkinek vissza írok de ha esetleg valaki máshol szeretne beszélgetni pl snapchat akkor abban is benne vagyok! 19/L2022. dec. 2. 16:06
21/26 anonim válasza:
Írt már valakinek azóta a királykisasszony?
2022. dec. 5. 18:04
22/26 A kérdező kommentje:
Jaaj életem hogyha szeretnéd tudni írtam de nem mindenkinek szép estét!
2022. dec. 5. 18:09
23/26 anonim válasza:
Nekem is írtál és abba is maradt de nem bánkódok
2022. dec. 5. 18:44
24/26 anonim válasza:
Nekem lenne
19F
2022. dec. 5. 19:01
25/26 anonim válasza:
én benne vagyok
2023. márc. 20. 23:27
26/26 anonim válasza:
szívesen hívásozok
2023. márc. 20. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!