Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek lenne kedve barátkozni?

Valakinek lenne kedve barátkozni?

Figyelt kérdés
Mivel mostanában a barátaim eléggé elhanyagolnak meg mivel már én sem foglalkozom velük annyira elhidegültünk egymástól és egy kicsit magányosnak érzem magam ezért jól esne ha valakivel tudnék beszélni mindegy hogy fiú-e vagy lány az a lényeg hogy normális legyen na de azért mondok magamról egy pár szót. Én egy nagyon vidám kedves segítőkész lány vagyok akire mindig lehet számítani és nagyon szeretek kirándulni az egyik kedvenc hobbim közé tartozik még a zenehallgatás tényleg imádom a zenét ha tehetném mindennap hallgatnák xD. Budapesten élek és jelenleg még tanulok a jövőben tanár szeretnék lenni szerencsére nagyon jó tanuló vagyok úgyhogy ennek nem lesz akadálya. Annyit még hozzátennek hogy új vagyok itt szóval akinek nem írok vissza az ne aggódjon mindenkinek vissza írok de ha esetleg valaki máshol szeretne beszélgetni pl snapchat akkor abban is benne vagyok! 19/L

2022. dec. 2. 16:06
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
Szia! Nem zavar az elképzeléseidben a tanárok mai állása? Mármint az, hogy sorra rúgdossák ki szegényeket az iskolából. A mi sulinkból is kirúgtak valakit :(
2022. dec. 2. 16:37
 2/26 anonim válasza:

Írj nyugodtan.

18/L

2022. dec. 2. 16:41
 3/26 anonim válasza:
Épp írni akartam, de megláttam hogy tanár szeretnél lenni és egyből kiábrándultam....
2022. dec. 2. 17:16
 4/26 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as mi baj van azzal? Komolyan mondom az embereknek már az is baj ha az ember teljesít egy álmot akkor már el kell valakit ítélni tisztában vagyok vele hogy kevés a fizetésük de akkor majd kettő álasom lesz na és? Xd
2022. dec. 2. 17:22
 5/26 anonim válasza:
Ugye nem nyelvtan tanár akarsz lenni? :D
2022. dec. 2. 17:46
 6/26 A kérdező kommentje:
Megnyugtatlak Nem.
2022. dec. 2. 17:53
 7/26 anonim válasza:

#5 [link]

Ne kötekedj úgy, hogy nem tudsz egy rövid mondatot hiba nélkül kiköpni :P

2022. dec. 2. 17:58
 8/26 A kérdező kommentje:
Ez jó xDddd. Hát amúgy igen de nem foglalkozok vele csak őt minősíti.
2022. dec. 2. 18:03
 9/26 anonim válasza:
Jóval idősebb vagyok nálad és férfi. Viszont ha ez nem akadály, akkor írhatsz.
2022. dec. 2. 18:03
 10/26 anonim válasza:
Barátkozhatunk, ha gondolod. Most épp kirándulok (külföldön), ezért keveset fogok visszaírni, remélem ez nem gond, de vasárnap hazaérek. Ismerek amúgy pályakezdő tanárt, nincs ezzel gond, ha valamit szeretsz csinálni ne tántorítson el a nehézség. Például a nem híres zenészek se keresnek annyit hogy megéljeneo belőle, da ha nem csinálnák, a mainstream dolgokon kívül nem lenne mit hallgatni, az pedig nagyon unalmas lenne.
2022. dec. 2. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!