Valakinek lenne kedve barátkozni?
"Ne kötekedj úgy, hogy nem tudsz egy rövid mondatot hiba nélkül kiköpni :P"
A mondatvégi írásjelet meg majd a postás hozza?
Ugye azt mindenki tudja, hogy ezek a kérdések kb 10 percig aktuálisak!? Amíg a kishercegnőnek van 10 üres perce és szórakoztatni kell. Aztán eltűnik mint szürke szamár a ködben.....
ahogy az összes többi aki magát "korrektnek" írja le.
Az, hogy van valakinek elképzelése életpályájával tekintetben, és tesz érte, az nem kiábrándító, hanem becsülendő. Ha orvost ír, akkor azért ábrándulsz ki, mert azok külföldre mennek, mint a hegesztők is.
Nekem például szimpatikus, ha valaki, tesz az álmaiért és nem a sültgalambot várja, hogy a szájába pottyanjon. Momoentán én is csak egy esztergályos, CNC-forgácsoló vagyok, és bár volt jó pár év, hogy elkalandoztam a szakmától, mert jobb jövedelemmel kecsegtetett, de vissza tértem és szeretem amit csinálok. Koszos leszek, olajszagú, és sorolhatnám, de amit csinálok értéket teremt, és megbecsülnek érte. Kerestem már jóval többet is, de nem éreztem jól magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!