Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Közeledünk a legszomorúbb...

Közeledünk a legszomorúbb ünnepünkhöz. Most elsősorban azokhoz szeretnék szólni, akik nemrég vesztették el a hozzátartozójukat. Szeretnétek megosztani velem azt a gyötrelmet, amit nap mint nap éreztek?

Figyelt kérdés
Ha van kedvetek, és szeretnétek kibeszélni magatokból azt a fájdalmat amin keresztül mentek, én itt vagyok, és szívesen meghallgatok mindenkit. Az is írhat, aki egyszerűen csak beszélgetni szeretne. Vissza fogok írni mindenkinek! 24/F

2022. okt. 30. 09:53
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Kötekedni az ostobaságodon, mert képtelen vagy belátni, hogy hülyeség amit mondasz :))
2022. nov. 1. 12:55
 22/28 anonim válasza:
Nem.
2022. nov. 1. 13:02
 23/28 anonim válasza:
Akkor miért nincsenek érveid?
2022. nov. 1. 13:17
 24/28 anonim válasza:

Eddig legalább hárman írtuk le, miért veszélyes az interneten ismeretleneknek bizalmas, személyes adatokat fenntartások nélkül elmondani.

Ha ez a legalább három részletes magyarázat nem képes a konokságodon túljutni, akkor semmi értelme negyedik alkalommal is nekifutni.

2022. nov. 1. 13:29
 25/28 anonim válasza:
És mindegyiknek az érveit cáfoltam. Ellenben veled, aki nem volt képes megcáfolni az állításaimat, továbbá a saját példámon keresztül sem tudtad felmutatni, hogy hol lehet ezzel visszaélni, révén, hogy logikailag hibás.
2022. nov. 1. 13:44
 26/28 anonim válasza:

Nem cáfoltál semmit. Az egyetlen "érved" az volt, hogy "de mégis mit kezdene egy vadidegen egy másik vadidegen legfájdalmasabb információival?"

Ez nem érv.

Szemmel láthatóan nem akarod megérteni, hogy miért veszélyes személyes adatokat megosztani egy ismeretlennel - azonban te mégsem mered ezt megtenni. Vajon miért? Ennél több bizonyíték nem kell ahhoz, hogy egyértelmű legyen, tisztában vagy az álláspontod védhetetlenségével, csak épp nem akarsz már meghátrálni.

De egyszerűvé teszem a dolgodat: én a témát a magam részéről lezártnak tekintem, lévén értelmetlen, felesleges dolog olyasvalakivel vitázni, aki azt állíja, zöld az ég, kék a fű, és az egyetlen érve ezt alátámasztandó annyi, "de mégis miért ne".

Szóval az utolsó szó lehet a tiéd, leírhatod mégegyszer - vagy akárhányszor, hogy igazad van, nem fogok reagálni. Kérlek ne írj privátot, mert olvasás nélkül fogom törölni.

2022. nov. 1. 13:58
 27/28 anonim válasza:

Nem tudod vagy nem akarod megérteni, esetleg felfogni, hogy az anonimitás lényege, hogy nincsenek személyes adatok megosztva?

2022. nov. 2. 04:55
 28/28 anonim válasza:
#27 engedd el, én megpróbáltam rávilágítani a gondolatmenetének a hibájára, de nem érti meg.
2022. nov. 2. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!