Orbán kormány mikor fejezi be ezt az ámokfutást, amit a magyar nép ellen követ el, nap mint nap?
Figyelt kérdés
427 az euró, 440 a dollár, rekordmagas infláció, stb stb2022. okt. 10. 12:38
2/23 anonim válasza:
majd ha börtönbe kerül (ami nem hiszem hogy valaha meg fog történni) vagy leváltjuk (erre se látok esélyt). valószínüleg haláláig itt fog élősködni a magyar népen
3/23 anonim válasza:
Semmikor. Amíg van Magyarországon 3 millió agymosott, akiknek el lehet adni, hogy ez Brüsszel meg a marslakók hibája, addig nem fog változni semmi. Orbán egy vallás, ész érvekkel nem tudod meggyőzni a híveket. Talán ha elviszi a koleszterin, akkor majd lesz változás.
4/23 anonim válasza:
Hát nem tudom. A kötsög külföldön élő magyar aki nem itthon teremt értéket a munkájával, hanem külföldön, de közben azt látja hogy megy a korrupció ezerrel egyre pofátlanabbul magyarhonban, az embereket semmibe veszik, a szavazatuk miatt kihasználják, félrevezetik 4 évente. Megy a mismásolás, a valódi munka meg elmarad, helyette a lopás megy. A legrosszabb pedig az hogy nagyon is élhető lenne az ország, csak ehhez már 30 éve többet kellett volna tenni mint eddig, node a lóvé ugye nyilván fontosabb volt mint egy ország felvirágoztatása.
5/23 anonim válasza:
4 Így van.Azt nem értem hogy még mennyi pénzt akarnak?Miért nem elég nekik ami már van és az annyi hogy a következő 20 nemzedékük is megélne belőle munka nélkül?!Érthetetlen ez a pénzéhség.Nem viszik magukkal úgy sem a sírba:)
6/23 anonim válasza:
Kérdező
Írd már le ide nekem kérlek, mi is az amit az Orbán kormány tett és igazolja, hogy az elmúlt hónapban miattuk romlott a forint ilyen mértékben!
7/23 árokpart válasza:
6-os Phillips görbe. Az elmúlt 12 év kormányzása.
8/23 A kérdező kommentje:
#6 forditsuk meg, égyszives írd már le mit tett azért, hovy erosodjon a forint, az EU-ban ne nalunk legyen a legmagasabb inflacio, es meg sorolhatnam...
Na ugye...
2022. okt. 10. 15:07
9/23 anonim válasza:
#6, tátott szájjal nézi hogy a forint csak gyengül és gyengül. Egész Európában szinte a forint a leggyengébb valuta.
Jól kifogtuk magunknak ezt a kormányt (is). #4 voltam.
10/23 anonim válasza:
6-os:
Nem azzal van a fő baj, hogy az elmúlt hónapokban gyengült, hanem hogy az elmúlt 19 évben folyamatosan gyengült az EUR-hoz (2003. óta)!
Míg a cseh korona és lengyel zloty nem gyengült egyáltalán az elmúlt 19 évben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!