Mi a veszyesebb szerintetek? A Covid-19 vagy amit a Fidesz-média hazudik nap mint nap a Covidról?
Figyelt kérdés
Be vagyok 2 x oltva, át is estem a viruson, joforman fel se tunt h Covidos vagyok. Minek vegyek fel akkor 4 honaponta meg egy oltast?2021. nov. 20. 20:57
1/20 anonim válasza:
A fidesz a legveszélyesebb és a leghalálosabb a Földön.a covid sehol nincs mellettük.
2/20 anonim válasza:
Az ilyen hülyék, akik azt hiszik, ha ők épp túlélték egyszer, akkor majd mindig mindenki túléli.
4/20 mindentudó99 válasza:
Neked fel se tünt más meg belehal. Ilyen ez. És amúgy ki kényszerít rá hogy oltasd magad?
5/20 anonim válasza:
#4 kérdezd meg az Osztrákokat...
6/20 anonim válasza:
#5 Szerinted az osztrákokról is a fidesz dönt vagy hogy jött ez ide?
7/20 anonim válasza:
Bizonyos népek azonnal lecsaptak a vakcinára és a többi hülye ezért azt hitte, hogy nekik is le kell (mint a wc papírnál és a lisztnél).
8/20 anonim válasza:
A hazugságok és korlátozások (nem csak a FideSS féle, hanem a nyugat-európaiak is).
9/20 anonim válasza:
Azért az remélem megvan, hogy egész Európában a Fidesz szarik bele az egészbe a leginkább...
10/20 anonim válasza:
Inkább politikai témákban hazudnak, a COVID-ot érintő kérdésekben kevésbé.
Nemzetközileg is láthatod, hogy adják befelé a 3. oltást, mert egy idő után elvesztik a hatásosságukat a vakcinák.
Amúgy ha már feltetted a kérdés a COVID az egész világon veszélyes, a FIDESZ, meg a propagandamédiája csak nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!