Másnak sem szoktak itt válaszolni?
Viszonylag ritkán szoktam itt írni az emberekre privátot, viszont ezekben az esetekben azért megpróbálok értelmesen kezdeni, mint ahogy azt én is elvárnám fordított esetben. Ha megosztott magáról valamit, akkor azt én is viszonzom, és próbálok kifejtősebb választ igénylő kérdést/kérdéseket feltenni mellé.
Viszont az a meglátásom, hogy egyszerűen le sem szarják, és most ott tartok, hogy a legutóbbi 6-7 üzenetemre egyszerűen nem érkezik válasz. Itt ez az általános? :D
Azért nem egy retardált szintjén állok, tudok helyesen írni és fogalmazni, nem küldök faszos képeket, szóval nem értem mi az emberek problémája velem. Mármint az ilyen minek ír ki kérdést ide, ha nem kíváncsi az emberekre, akik válaszolnak, esetleg elindítanának egy beszélgetést róla?
Nekem írhatsz ha szeretnél, én is jókat szoktam beszélgetni itt és nem vagyok az az eltűnős fajta, rendszeresen itt vagyok az oldalon is már több éve. :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!