Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Másnak sem szoktak itt válaszo...

Másnak sem szoktak itt válaszolni?

Figyelt kérdés

Viszonylag ritkán szoktam itt írni az emberekre privátot, viszont ezekben az esetekben azért megpróbálok értelmesen kezdeni, mint ahogy azt én is elvárnám fordított esetben. Ha megosztott magáról valamit, akkor azt én is viszonzom, és próbálok kifejtősebb választ igénylő kérdést/kérdéseket feltenni mellé.

Viszont az a meglátásom, hogy egyszerűen le sem szarják, és most ott tartok, hogy a legutóbbi 6-7 üzenetemre egyszerűen nem érkezik válasz. Itt ez az általános? :D

Azért nem egy retardált szintjén állok, tudok helyesen írni és fogalmazni, nem küldök faszos képeket, szóval nem értem mi az emberek problémája velem. Mármint az ilyen minek ír ki kérdést ide, ha nem kíváncsi az emberekre, akik válaszolnak, esetleg elindítanának egy beszélgetést róla?

2022. okt. 27. 21:07
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
15 meg a 20-as úgy látszik nem tudja értelmezni a kategóriát.:D
2022. okt. 27. 23:13
 22/30 anonim válasza:
Az oldal humánjellegű összetétele kezd xar lenni, de ez a társadalmon is meglátszik. (F)
2022. okt. 28. 04:49
 23/30 anonim válasza:

Nekem írhatsz ha szeretnél, én is jókat szoktam beszélgetni itt és nem vagyok az az eltűnős fajta, rendszeresen itt vagyok az oldalon is már több éve. :)

L

2022. okt. 28. 08:16
 24/30 Gymnospermatophyta válasza:
Van, amikor válaszolnak és van, amikor nem. Emberfüggő gondolom. :) De tényleg zavaró, hogyha valaki erre sem képes. Nem csak ezen a platformon, hanem bárhol tud irritáló lenni.
2022. okt. 28. 09:12
 25/30 anonim válasza:
21-es meg úgy látszik, hogy nem képes értelmezni a válaszokat! :D
2022. okt. 28. 09:42
 26/30 anonim válasza:
#16 2 éve használom az oldalt aktívan, azelőtt csak olvasója voltam. Általában beszélgetős, barátkozós, illetve "sporttárs keresős" kérdésekhez szoktam írni itt az ismerkedés kategóriában. Párkapcsolatot inkább személyesen alakítok ki.
2022. okt. 28. 18:38
 27/30 anonim válasza:
#26 és sikerült itt sporttársat találnod?
2022. okt. 28. 21:40
 28/30 anonim válasza:
#27 Igen, több egyalkalmas dolog is volt, de két csajszival azóta is rendszeresen járunk sportolni. :)
2022. okt. 28. 23:01
 29/30 anonim válasza:
#28 és milyen sportra sikerült találnod másokat? Én squasholni vagy teniszezni próbáltam, de csak kamusok jelentkeztek :D
2022. okt. 30. 10:28
 30/30 anonim válasza:
#29 Csak futáshoz kerestem embereket, illetve túrázáshoz, találtam mindkettőhöz. :)
2022. okt. 30. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!