Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Másnak sem szoktak itt válaszo...

Másnak sem szoktak itt válaszolni?

Figyelt kérdés

Viszonylag ritkán szoktam itt írni az emberekre privátot, viszont ezekben az esetekben azért megpróbálok értelmesen kezdeni, mint ahogy azt én is elvárnám fordított esetben. Ha megosztott magáról valamit, akkor azt én is viszonzom, és próbálok kifejtősebb választ igénylő kérdést/kérdéseket feltenni mellé.

Viszont az a meglátásom, hogy egyszerűen le sem szarják, és most ott tartok, hogy a legutóbbi 6-7 üzenetemre egyszerűen nem érkezik válasz. Itt ez az általános? :D

Azért nem egy retardált szintjén állok, tudok helyesen írni és fogalmazni, nem küldök faszos képeket, szóval nem értem mi az emberek problémája velem. Mármint az ilyen minek ír ki kérdést ide, ha nem kíváncsi az emberekre, akik válaszolnak, esetleg elindítanának egy beszélgetést róla?

2022. okt. 27. 21:07
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
De hát lehet hogy dolguk van. Most ez miért nem evidens, hogy lehet 2-3 sűrűbb nap amikor tolódnak a levelek.
2022. okt. 27. 21:37
 12/30 anonim válasza:
Én csak a kéretlen privátokra nem szoktam válaszolni, amikor szimpla kérdésekhez, válaszokhoz írnak egyesek, főleg ha azt bunkó stílusban is teszik. Viszont amikor én kérem, hogy írjanak, akkor kivétel nélkül mindig válaszolok. Ha nem szimpi az illető, akkor azt írom meg, de reagálok, és szerintem ez lenne a normális.
2022. okt. 27. 21:43
 13/30 anonim válasza:

És ráadásul lány vagyok, tehát kapok bőven privátot. De megtisztelem annyival a másik felet, hogy reagálok.

Előző voltam.

2022. okt. 27. 21:44
 14/30 A kérdező kommentje:
#12-13 Igen, ez így teljesen korrekt, még a "negatív" válasz is jobb, mint a semmi.
2022. okt. 27. 21:48
 15/30 anonim válasza:
Én semmilyen privátra nem szoktam válaszolni, tök mindegy, milyen stílusban írják. Ez az oldal nem arra van, hagyjatok békén!!! Aki ismerkedni akar, az menjen Tinderre vagy rosszlányokra vagy ahova akar, ne itt zaklassa a békés felhasználókat. Legtöbbször olyan kérdéseket írnak, hogy az agyam ledobja az ékszíjat. pl. "Hány éves vagy?" - Ezt miért nem lehet a kérdéshez írni????
2022. okt. 27. 21:50
 16/30 anonim válasza:

#12/13

Te mióta gyakorizol és milyen céllal ismerkedsz itt?

2022. okt. 27. 21:50
 17/30 A kérdező kommentje:
#15 Szóval aki beszélgetni akar, az inkább menjen kurvázni.. Ez azért 200 IQ hozzáállás :D
2022. okt. 27. 21:58
 18/30 anonim válasza:
#4: "Nem írnak vissza azok, akik óriási lelkesedéssel jelezték, hogy "partner" vagyok - és hogy mennyire örülnek nekem." Na igen, ez ismerős helyzet. Velem is megesett, hogy azt írták, hogy végre egy értelmes ember, vagy hogy milyen jó velem beszélgetni, aztán meg eltűntek. Nem értem, akkor minek kell hülyíteni a másikat. Ha írtam nekik, hogy mi történt, vagy jött valami kifogás, vagy én voltam a kvázi szemétláda, mert rá mertem kérdezni, hogy miért nem válaszolnak pl. egy hete, holott előtte szinte minden nap írtunk egymásnak. El tudom fogadni, ha valaki azt mondja, hogy egy másik ember szimpatikusabb neki, és inkább vele beszélgetne, vagy hogy nem akar átmenni másik platformra, nem akar találkozni velem stb., csak akkor mondja meg, ne várasson. Ha nekik lehet mindenféle elvárásuk, akkor nekem is lehet, pl. hogy ha normálisan, tisztességesen viselkedem velük, akkor annyival tiszteljenek meg, hogy nem hagynak lógva.
2022. okt. 27. 22:03
 19/30 anonim válasza:

Én aktívabban két hete kezdtem el privátban beszélgetni innen emberekkel. Egész sokukkal jó pár üzenetet váltottunk, de ezek jó nagy része elhalt, mert nem írtak vissza. Azóta aktívabban egyetlen egy személlyel írogatok.:D

Hozzáteszem, hogy ezeknek az embereknek a nagyrészének nem ismerkedési céllal írtam, hanem csak egy téma miatt.

2022. okt. 27. 22:27
 20/30 anonim válasza:

Most nem azért, de ez nem egy beszélgetős oldal vagy párfogó, hanem egy olyan oldal, ahol valaki feltesz nyilvánosan egy kérdést és aki akar, az meg nyilvánosan válaszol rá.

Nem is értem, hogy miért nem lehet beállítani egy olyat, hogy privát üzenetek letiltása, hiszen semmi olyan nem hangzik el, amit ne lehetne a kérdés alá odaírni.

Az meg miért érdekel valakit, hogy a válaszoló hány éves, nő e vagy ffi, nem mind1?!

2022. okt. 27. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!