Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Másnak sem szoktak itt válaszo...

Másnak sem szoktak itt válaszolni?

Figyelt kérdés

Viszonylag ritkán szoktam itt írni az emberekre privátot, viszont ezekben az esetekben azért megpróbálok értelmesen kezdeni, mint ahogy azt én is elvárnám fordított esetben. Ha megosztott magáról valamit, akkor azt én is viszonzom, és próbálok kifejtősebb választ igénylő kérdést/kérdéseket feltenni mellé.

Viszont az a meglátásom, hogy egyszerűen le sem szarják, és most ott tartok, hogy a legutóbbi 6-7 üzenetemre egyszerűen nem érkezik válasz. Itt ez az általános? :D

Azért nem egy retardált szintjén állok, tudok helyesen írni és fogalmazni, nem küldök faszos képeket, szóval nem értem mi az emberek problémája velem. Mármint az ilyen minek ír ki kérdést ide, ha nem kíváncsi az emberekre, akik válaszolnak, esetleg elindítanának egy beszélgetést róla?

2022. okt. 27. 21:07
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
Én egész jókat szoktam beszélgetni itt. 28N
2022. okt. 27. 21:09
 2/30 anonim válasza:
Nem ismerkedtem még itt, de én átvinnám a beszélgetést valahova máshova, ahol lehet chatelni.
2022. okt. 27. 21:16
 3/30 anonim válasza:

Nekem is van jó tapasztalatom is! Ki lehet fogni!

De általánosságban igaz hogy nagyobb százalékban nem lehet kommunikálni még azzal az illetővel sem aki szeretne beszélgetni!

2022. okt. 27. 21:20
 4/30 anonim válasza:

Nálam változó a helyzet.

Most is várok privát visszajelzéseket és nem értem, hogy mi ez a hallgatás. Nem írnak vissza azok, akik óriási lelkesedéssel jelezték, hogy "partner" vagyok - és hogy mennyire örülnek nekem.

(Van, akinek megírtam, hogy közel egy hétig nem volt jó a számítógépem billentyűzete, így nem tudtam válaszolni.)

Én mindenről nem tehetek! Vannak dolgok, amik közbejönnek... de úgy látszik, hogy egyeseket semmi sem hat meg.

2022. okt. 27. 21:20
 5/30 anonim válasza:
Kérdező te fiú vagy lány vagy egyébként? Meg mennyi idős?
2022. okt. 27. 21:21
 6/30 A kérdező kommentje:

Oké, de ehhez előbb kell kezdeni egy - bármilyen - interakciót a másikkal.

#1 és mi a titkod? :D

2022. okt. 27. 21:21
 7/30 anonim válasza:
Ritka itt ismerkedésre a normális ember, mint a fehér holló.
2022. okt. 27. 21:23
 8/30 A kérdező kommentje:

Néhányszor én is ki tudtam fogni 1-1 beszédesebb felet, de inkább régebben volt ez, az utóbbi időben nem jellemző.

#5 27F

2022. okt. 27. 21:24
 9/30 anonim válasza:

Egyre gyakoribb ez a tendencia.

Mintha bolondok lennének itt, akiknek fogalmuk sincsen, hogy mit akarnak, hogy kinek-miért s mit írnak egyáltalán, aztán meg nem.

2022. okt. 27. 21:27
 10/30 anonim válasza:
Legtöbbször az a gond hogyha egy lány kiír kérdést akkor egyből csomó csávó ráír és onnantól már a válogatás van már, hasonló mint a társkereső oldalakon.
2022. okt. 27. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!