Másnak sem szoktak itt válaszolni?
Viszonylag ritkán szoktam itt írni az emberekre privátot, viszont ezekben az esetekben azért megpróbálok értelmesen kezdeni, mint ahogy azt én is elvárnám fordított esetben. Ha megosztott magáról valamit, akkor azt én is viszonzom, és próbálok kifejtősebb választ igénylő kérdést/kérdéseket feltenni mellé.
Viszont az a meglátásom, hogy egyszerűen le sem szarják, és most ott tartok, hogy a legutóbbi 6-7 üzenetemre egyszerűen nem érkezik válasz. Itt ez az általános? :D
Azért nem egy retardált szintjén állok, tudok helyesen írni és fogalmazni, nem küldök faszos képeket, szóval nem értem mi az emberek problémája velem. Mármint az ilyen minek ír ki kérdést ide, ha nem kíváncsi az emberekre, akik válaszolnak, esetleg elindítanának egy beszélgetést róla?
Nekem is van jó tapasztalatom is! Ki lehet fogni!
De általánosságban igaz hogy nagyobb százalékban nem lehet kommunikálni még azzal az illetővel sem aki szeretne beszélgetni!
Nálam változó a helyzet.
Most is várok privát visszajelzéseket és nem értem, hogy mi ez a hallgatás. Nem írnak vissza azok, akik óriási lelkesedéssel jelezték, hogy "partner" vagyok - és hogy mennyire örülnek nekem.
(Van, akinek megírtam, hogy közel egy hétig nem volt jó a számítógépem billentyűzete, így nem tudtam válaszolni.)
Én mindenről nem tehetek! Vannak dolgok, amik közbejönnek... de úgy látszik, hogy egyeseket semmi sem hat meg.
Oké, de ehhez előbb kell kezdeni egy - bármilyen - interakciót a másikkal.
#1 és mi a titkod? :D
Néhányszor én is ki tudtam fogni 1-1 beszédesebb felet, de inkább régebben volt ez, az utóbbi időben nem jellemző.
#5 27F
Egyre gyakoribb ez a tendencia.
Mintha bolondok lennének itt, akiknek fogalmuk sincsen, hogy mit akarnak, hogy kinek-miért s mit írnak egyáltalán, aztán meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!