Miert van az, hogy akarmennyire is szeretnek, nem eleg?
Figyelt kérdés
Uj munkahelyemen fel eve vagyok, nagyon jol erzem magam, szeretnek, de valahogy mindig tobbet akarok, ha mas hamarabb baratkozik az rosszul esik es ertektelenebbnek gondolom magam, de masnak meg ha ket haverja van sokat mondok, egyszeruen orlom magam amikor nem jovok/ nem felelek meg mindenkinek, nalatok is volt ilyen? Olyan mintha sosem lenne eleg, csak feljebb es feljebb2022. okt. 27. 06:59
1/6 anonim válasza:
Nem, én megszoktam, hogy mindenhol utálnak, pláne a munkahelyeken.
2022. okt. 27. 07:35
2/6 anonim válasza:
Neked is kell szeretned munkatáraidat ahhoz, hogy viszontszeressenek.
2022. okt. 27. 08:09
3/6 A kérdező kommentje:
Ez a kedveles,elismeres,szeretet megvan! Jarunk kulon ide oda programozni melon kivul de meg is azt varom h kb. Mindenkivel is joban legyek
2022. okt. 27. 11:12
4/6 anonim válasza:
Épp ez az hogy nem kell megfelelni és mindenkivel kényszerből jóba lenni. Gondolom az iskolában is volt olyan akivel nem haverkodttál csak egy sima osztálytárs volt vagy bármi más. Mondanám hogy sokan lennének a helyedben hogy ilyen "problémájuk" legyen.
2022. okt. 27. 11:56
5/6 anonim válasza:
Én egy lány szeretek otthon, mindenhol máshol közömbösek nekem az emberek. A munkahelyemen meg csak az érdekek diktálnak nem az érzelmek és ez szerintem így helyes.
2022. okt. 27. 22:08
6/6 anonim válasza:
Jaj, ez szörnyű! Gondolom, nő vagy, mert a férfiak nem ilyen irigyek egymásra. Miért kell neked annyi barát? Az embernek jó, ha van két barátja, többre nincs szükség.
2022. okt. 28. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!