Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek a...

Lenne kedve valakinek a hölgyek közül csatlakozni hozzám meztelen kiránduláshoz a természetben (naturista módon) jó időben?

Figyelt kérdés

* 20-45 közötti bp-i/Pest megyei vagy Közép-magyarországi hölgyek utazás miatt előnyben

* kapcsolati státusz nem lényeges (nem feleséget keresek), sőt párok is csatlakozhatnak

* bátran jelentkezzen, aki szeretné kipróbálni a naturizmust, vagy már naturista

* aki szeretné megtapasztalni, milyen ruhátlanul a természetben, és szeretne testben-lélekben szabadon eltölteni néhány órát

* aki félénkebb, kezdheti fehérneműben/fürdőruhában is a kirándulást, hogy fokozatosan engedje el magát

* szabadelvűbb érdeklődőknek tudom ajánlani, szégyenlősöknek pedig segíthet

* szóló Urak NE jelentkezzenek korábbi tapasztalatok és heteró beállítottságom miatt

* nincsenek kötöttségek és nem szexuális a meghívás sem!

* hasonló, csoportosan szervezett túrák léteznek Magyarországon, de többen félnek nagyobb csoporttal belevágni

* a kiránduláshoz egyéb programlehetőségek és étkezés is párosul (megbeszélés szerint)

Jómagamról: bp-i 35 éves naturista srác vagyok, aki szeretné naturista módon eltölteni szabadidejét kisebb társaságban. Szabadelvűbb gondolkodást vallok és hirdetek, természetbarát vagyok.

Akinek kérdése van, szívesen válaszolok 🙂

2022. aug. 29. 10:24
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
BAZS azért mert egy kibeba troll
2022. aug. 30. 10:07
 22/28 A kérdező kommentje:
#19 és #20 A kérdés alatti megjegyzéseket, részleteket tanácsra írtam meg ezekkel a paraméterekkel (célközönség stb.). A korosztályt és a nemet azért tartottam fontosnak, mert generációs különbségek vannak (a naturisták többsége 45-50 év körüli tapasztalatom szerint), és korábban volt már bi/homo vagy gyanús jelentkező. Én pedig nem szeretném emiatt kellemetlenül érezni magam. Aki ilyen, az keressen hozzá hasonlókat, nincs ezzel gondom. Ez a kérdés a fiatalabb korosztálynak szól. Az évente 2 alkalommal rendezett csoportos túra elég kötött időpontban, helyszínben és programban. Biztosan jók, de flexibilisebben terveznék. Nem mindenki szereti az ennyire nyilvános rendezvényeket sem... Ezek az engedélyek pedig nem tudom, hogy működnek...
2022. aug. 30. 10:27
 23/28 anonim válasza:

Én nemtudom, de ha a fiam élményei közé tartozna a túra során löttyedt heréket elsétálni mellettünk az a minimum, hogy a szarodon csúszva fogsz távozni az erdőből.....

Nem azért mert bajom van vele, vagy veled, pusztán csak tanító célzattal. Mert egy ilyen gyökér, korábbi tapasztalataim szerint nehezen tanul....

2022. szept. 2. 13:54
 24/28 anonim válasza:
Akkor ha én elrejtőzök a bokorban ruhát viselve, és előugrok amikor arra jöttök, ugyanúgy meg fogtok ijedni, mintha egy sima kirándulós csoport elé ugrana egy meztelen ember?
2022. szept. 3. 01:50
 25/28 anonim válasza:

"korábban volt már bi/homo vagy gyanús jelentkező. Én pedig nem szeretném emiatt kellemetlenül érezni magam. Aki ilyen, az keressen hozzá hasonlókat"

Neked aztán közöd sincs a naturizmushoz, csak szégyent hozol ránk. Egy valódi naturista nem rekesztene ki senkit szexuális orientáció alapján. Azt hiszed, hogy egy homoszexuális férfi az első adandó alkalommal rádmászik? Akkor a túrádon résztvevő nők is tarthatnának attól, hogy te ugyanezt teszed velük. És talán igazuk is lenne, mert ez a kirándulás nem a naturizmusról szólna, hanem az erotikus élvezkedésről.

2022. szept. 15. 11:11
 26/28 anonim válasza:
Aztán mi történt? Mentetek? 😂
2022. dec. 8. 09:44
 27/28 anonim válasza:
Amúgy 25-ös igazad van. Ez a perverz állat csak a "gugit" akarja rángatni egész úton.
2022. dec. 8. 09:45
 28/28 anonim válasza:

A naturizmus a szabadságról és az egyenlőségről szól. Nem teszünk különbséget nem, kor, vagy szexuális orientáció alapján. Köztünk mindenkinek helye van, kivéve az olyanokat, akik erotikus, szexuális jelleget tulajdonítanak a naturizmusnak.

A kérdező NEM naturista és amit ő csinál(na), az NEM naturizmus.

25-ös voltam.

2022. dec. 8. 11:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!