Lenne kedve valakinek a hölgyek közül csatlakozni hozzám meztelen kiránduláshoz a természetben (naturista módon) jó időben?
* 20-45 közötti bp-i/Pest megyei vagy Közép-magyarországi hölgyek utazás miatt előnyben
* kapcsolati státusz nem lényeges (nem feleséget keresek), sőt párok is csatlakozhatnak
* bátran jelentkezzen, aki szeretné kipróbálni a naturizmust, vagy már naturista
* aki szeretné megtapasztalni, milyen ruhátlanul a természetben, és szeretne testben-lélekben szabadon eltölteni néhány órát
* aki félénkebb, kezdheti fehérneműben/fürdőruhában is a kirándulást, hogy fokozatosan engedje el magát
* szabadelvűbb érdeklődőknek tudom ajánlani, szégyenlősöknek pedig segíthet
* szóló Urak NE jelentkezzenek korábbi tapasztalatok és heteró beállítottságom miatt
* nincsenek kötöttségek és nem szexuális a meghívás sem!
* hasonló, csoportosan szervezett túrák léteznek Magyarországon, de többen félnek nagyobb csoporttal belevágni
* a kiránduláshoz egyéb programlehetőségek és étkezés is párosul (megbeszélés szerint)
Jómagamról: bp-i 35 éves naturista srác vagyok, aki szeretné naturista módon eltölteni szabadidejét kisebb társaságban. Szabadelvűbb gondolkodást vallok és hirdetek, természetbarát vagyok.
Akinek kérdése van, szívesen válaszolok 🙂
Én nagyon szívesen megyek, vinném a barátnőimet is.
72/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!