Lenne kedve valakinek a hölgyek közül csatlakozni hozzám meztelen kiránduláshoz a természetben (naturista módon) jó időben?
* 20-45 közötti bp-i/Pest megyei vagy Közép-magyarországi hölgyek utazás miatt előnyben
* kapcsolati státusz nem lényeges (nem feleséget keresek), sőt párok is csatlakozhatnak
* bátran jelentkezzen, aki szeretné kipróbálni a naturizmust, vagy már naturista
* aki szeretné megtapasztalni, milyen ruhátlanul a természetben, és szeretne testben-lélekben szabadon eltölteni néhány órát
* aki félénkebb, kezdheti fehérneműben/fürdőruhában is a kirándulást, hogy fokozatosan engedje el magát
* szabadelvűbb érdeklődőknek tudom ajánlani, szégyenlősöknek pedig segíthet
* szóló Urak NE jelentkezzenek korábbi tapasztalatok és heteró beállítottságom miatt
* nincsenek kötöttségek és nem szexuális a meghívás sem!
* hasonló, csoportosan szervezett túrák léteznek Magyarországon, de többen félnek nagyobb csoporttal belevágni
* a kiránduláshoz egyéb programlehetőségek és étkezés is párosul (megbeszélés szerint)
Jómagamról: bp-i 35 éves naturista srác vagyok, aki szeretné naturista módon eltölteni szabadidejét kisebb társaságban. Szabadelvűbb gondolkodást vallok és hirdetek, természetbarát vagyok.
Akinek kérdése van, szívesen válaszolok 🙂
"#11 és #13 Szerencsére nem csak zsúfolt túraútvonalak léteznek ebben az országban. Korábbi beszámolók alapján abszolút pozitívak a tapasztalatok, az emberek csendesen/mosolyogva továbbmennek, ha egyáltalán történik is találkozás. Rövidnadrágot is fel lehet kapni gyorsan, annyira meg nem prűd az ország sem, hogy ilyenből ügyeket csináljanak..."
Én nem tudom, ha a 7 éves gyerekemmel arra sétálnék és középkorú emberek löttyedt seggét és herezacskóját kéne látnia, nem mosolyogva mennék tovább, de még lehet le is fognálak míg a rendőr kiér. Ezt komoly pénzbírsággal büntetik és csak 1 olyan emberbe kell belefutni ilyen útvonalon aki nem hagyja szó nélkül. Legyen az zsúfolt vagy nem zsúfolt útvonal, menjetek el szerintem lopni is egy tanyára a közelben elvégre az sem zsúfolt ott lehet..
"#16 Fontoskodj máshol! Felőlem önkéntes rendőrnek is elmehetsz. Szép napot!"
Ez nem önkéntes rendőrködés. Szimplán hülyeség és nem normális, amit te szeretnél. Miért nem jó neked az erre kijelölt hely? JAAH hogy ott más csávók is vannak és neked csak csajok kellenek, értem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!