Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » A nők félnek a társkeresőktől?

A nők félnek a társkeresőktől?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre mint ha félnének az ismerkedéstől.

Felregisztrálnak, feltöltenek képet, és ennyi. Innentől a férfi dolga hogy elcsábítsa őket. Pedig ez az interneten nem így megy.

2022. jún. 29. 18:18
1 2
 11/17 anonim válasza:
Inkább csak neked nincs szerencséd. Simán szoktak a nők is kezdeményezni
2022. jún. 29. 19:50
 12/17 anonim válasza:
Egy normális nő miért ne érdemelné meg, hogy udvarolnak neki, mielőtt csak úgy odaadja magát? Ez volt az alap régen...nehogy már a vad fusson a vadász után könyörgöm...
2022. jún. 29. 20:40
 13/17 anonim válasza:

így van, ez csak egy sima szűrő. pont annyira kell válogatni a férfiaknak is, mint a nőknek. mindkét félnek meg kell ütnie azt a bizonyos szintet.

azok a nők/férfiak, akik félnek ettől, azok eleve nem is regisztrálnak ilyen platformokra.

2022. jún. 29. 21:41
 14/17 A kérdező kommentje:
12, Neten nem lehet udvarolni, ahhoz előbb találkozni kellene. De idáig már el sem jut az ember.
2022. jún. 30. 04:37
 15/17 NTBS válasza:
Nem félnek. Könyörgöm, azért mert szeretnék, ha a férfi kezdeményezne még nem félnek az oldalaktól, hiszen akkor fel se regisztrálnának.
2022. jún. 30. 08:41
 16/17 anonim válasza:

14

Már miért ne lehetne?? Van akinek neten sokkal jobban is megy. Ha meg előttem áll, összemegy és szólni sem bír/mer...

Az ismerkedéstől sem félünk. Szeretünk ismerkedni. Ha akarunk!! Ez nem feltétlenül esik egybe azzal amikor te akarsz. És ha egybe is esik, nem biztos, hogy a faszod képére vagyok kíváncsi, ahogy itt és egyéb helyeken a pasik 80%-a nyomja. El se tudom képzelni hogyan alakult ki, hogy ti azt hiszitek, hogy ezzel elértek bármit is! Ennek ellenére párszor beszélgettem ilyen farokmutogatókkal is, és őszinte megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy ők NINCSENEK TUDATÁBAN annak, hogy ez milyen baromira gáz. Ez pedig csak azt jelentheti, hogy ezek a pasik semennyire nem figyelnek a nőkre, semennyire nem érdekli őket, hogy nekünk mi a jó és mire vágyunk, vagy akár mire nem vágyunk. Van egy kép a kis fejetekben és attól nem tudtok elszakadni, viszont a sikertelenségetekért már minket hibáztattok. Ilyen pasikkal ugyan mit lehet kezdeni? Semmit. Ebből gondoljátok azt, hogy mi félünk. Pedig nem. Csak ti nem érdekeltek.

2022. jún. 30. 09:19
 17/17 anonim válasza:
Dehogy felnek 😀 szazan irkalnak kb minden csajnak aki kinez valahogy, tudnak boven valogatni, de a legtobben am se veszik komolyan ezeket az appokat
2022. jún. 30. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!