Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » A nők félnek a társkeresőktől?

A nők félnek a társkeresőktől?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre mint ha félnének az ismerkedéstől.

Felregisztrálnak, feltöltenek képet, és ennyi. Innentől a férfi dolga hogy elcsábítsa őket. Pedig ez az interneten nem így megy.

2022. jún. 29. 18:18
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
29 szavazat
1 2
 1/17 anonim válasza:
Ha iszonyat jó génekkel áldott volna meg a sors és sorban állnának a nők, hogy lefekhessenek veled, akkor mindenkinek igent mondanál?
2022. jún. 29. 18:52
 2/17 A kérdező kommentje:
2, Csak az a probléma, hogy az átlagos lányoknál is sorban állnak a férfiak.
2022. jún. 29. 19:00
 3/17 anonim válasza:
Hát igen. A férfi dolga manapság az lett, hogy bizonygassa, hogy ő nem olyan mint a többi férfi. Meg kell győznöd a nőt, hogy te valamivel kiemelkedőbb vagy mint az átlag. Meg kell győznöd, hogy nem vagy papucs, ostoba, baltás sorozatgyilkos, erőszakos, stb. Szóval ez az egész társkeresés átment egy újabb megfelelési kényszeres marhaságba. Ezért is álltam le vele. Már valahogy hidegen hagy. Feleljen meg a nőknek az aki akar, meg az aki rá van függve a p*nára.
2022. jún. 29. 19:01
 4/17 anonim válasza:

Nem igazán értem a kérdést😄

Nő vagyok, fent vagyok társkeresőn, és igen, általában a férfi “csábít” el. (Már ha az, hogy ő kezdeményezi a beszélgetést ezt jelenti)

De szerintem ez inkább azért van a nőknél, mert nem veszik komolyan az ilyen oldalakat, nem azért mert félnek. Legalábbis magamból kiindulva, van feltöltve képem, néha ha eszembe jut felnézek, jobbra balra húzok egy két embert és ennyi, inkább csak unaloműzésnek van letöltve, és sok ismerősömtől hallom, hogy ők is így állnak hozzá. Tehát nem félünk, csak egyszerűen nem foglalkozunk vele, ha valaki ír meg fent tarja a beszélgetést és szimpatikus akkor oké, ha nem, akkor meg nem érdekel🤷🏻‍♀️

2022. jún. 29. 19:09
 5/17 anonim válasza:
De milyen minőségű férfiak állnak sorba? Mint az első és a hozzá hasonló mentális betegek, megszakítva néha egy-egy normálissal. Na őket kell kihalászni a kazalnyi rettenetből és máris látszik, miért érdektelen azzal foglalkozni, hogy hány férfi érdeklődik egy nő iránt.
2022. jún. 29. 19:10
 6/17 anonim válasza:
#6 Mert mi bajod van az elsővel? Szerintem teljesen jól áll hozzá. Ki a f*sz akar 100. lenni a sorban. Hisz csak egy nőről van szó. Nem isten, csak egy ember. Annyira felmagasztaljátok a nőket mintha bármiben is különlegesek lennének :D. Pedig rohadtul nem azok. Inkabb idegesítőek. Tisztelet a kivételnek. Minden esetre jó ácsorgást a sorban. Fél év múlva csak átrágja magát az üzeneteiden és valaszol neked is valami random csaj.
2022. jún. 29. 19:20
 7/17 anonim válasza:

Aki beáll a sorba, az előbb-utóbb sorra is kerül.

Aki be sem áll a sorba, annak maradnak a fiúk. Egészségedre.

2022. jún. 29. 19:24
 8/17 A kérdező kommentje:
6, Hát nem tudom. Van nagyon sok normális értelmes férfi is ezeken az oldalakon még sem kell a nőknek. Persze vannak hülyék is de ne aggódj a nők közül is akad bőven igénytelen és aluliskolázott.
2022. jún. 29. 19:29
 9/17 anonim válasza:
Az interneten nem így megy?? Hát szerinted hogy megy??? Taníts mester!! 😄
2022. jún. 29. 19:34
 10/17 anonim válasza:

Ez az oldal nem társkereső, csak elvétve fog idetévedni egy magányos nő.

Vannak erre más platformok.

2022. jún. 29. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!