Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » 37 évesen hol tudnék új...

37 évesen hol tudnék új embereket, barátokat megismerni?

Figyelt kérdés
Egyetemet végzett, sportolni szerető férfi vagyok, érdeklődöm a művészetek, a zene, a kultúra iránt. A korábbi társaságom nagyrészt szétszéledt, akik maradtak, azokkal pedig elhidegültünk egymástól, nagyon más az értékrendünk.
2022. jún. 20. 20:17
1 2
 11/17 anonim válasza:

Budapesten a legnehezebb ismerkedni.Próbáltam barátkozni, kirándulni, vagy csak úgy sétálni, vagy leulni és beszélgetni valahol..

Nem volt olyan, aki ne értette volna félre ! Persze, nem lett belőle semmi, még egy beszélgetés sem,mert én neten át nem trécselek.

F/Bp

2022. jún. 20. 22:20
 12/17 anonim válasza:
Szia hol dolgozol, hátha én ismerlek téged.
2022. jún. 20. 23:01
 13/17 anonim válasza:

Én amióta önkénteskedek szabadidőmben, rengeteg emberrel megismerkedtem, pedig nem ez volt a célom, párkapcsolatban vagyok.

Rengeteg fiatal lány (normális gondolkodású, ami manapság nagy szó) van ilyen helyeken. Ráadásul ha nyitott, könnyen ismerkedő típus vagy, akkor még élvezni is fogod a sok embert.

2022. jún. 20. 23:06
 14/17 anonim válasza:
ÉN amióta iszogatok 30 éves whiskeyt teljesen elvagyok magamban
2022. jún. 20. 23:07
 15/17 anonim válasza:

Akár itt is velem.

Többit privátban, ha gondolod.

2022. jún. 21. 07:04
 16/17 anonim válasza:

Én a hobbimon - túrázáson - keresztül ismertem jó pár embert negyvenesként.

Túratárs com v. FB oldala

2022. jún. 21. 07:24
 17/17 anonim válasza:
Szerintem itt is megismerhetsz új embereket:) Próbálkozni kell:)
2022. jún. 21. 13:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!