Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » 37 évesen hol tudnék új...

37 évesen hol tudnék új embereket, barátokat megismerni?

Figyelt kérdés
Egyetemet végzett, sportolni szerető férfi vagyok, érdeklődöm a művészetek, a zene, a kultúra iránt. A korábbi társaságom nagyrészt szétszéledt, akik maradtak, azokkal pedig elhidegültünk egymástól, nagyon más az értékrendünk.
2022. jún. 20. 20:17
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Annyi könnyebbség, hogy extrém könnyen ismerkedem.
2022. jún. 20. 20:18
 2/17 A kérdező kommentje:
Korábban kiterjedt ismeretségi köröm volt, csak az elmúlt 5-6 évben teljesen egy adott kisebb közösségre összpontosítottam, így sajnos a régi kontaktok mára csak sima FB- ismerősök lettek.
2022. jún. 20. 20:23
 3/17 anonim válasza:

Ha könnyen ismerkedsz, akkor hol a probléma?

Járj el sportklubba, kiállításokra, hangversenyre, stb. Ezer lehetőség van ismerkedni.

2022. jún. 20. 20:49
 4/17 A kérdező kommentje:
Igaz. Konkrétan pékségben tudok haverkodni, Sparban sorban állás közben csajozni... oké, köszönöm!
2022. jún. 20. 21:04
 5/17 anonim válasza:
#4 a legjobb,segíts hazacipelni a zsák krumplit.
2022. jún. 20. 21:30
 6/17 A kérdező kommentje:
Bevásárolni megyek, nem politikai agitaciot tartani😁
2022. jún. 20. 21:38
 7/17 anonim válasza:
Nekem sajnos szarok a szociális készségeim, plusz megnyílni sem szeretek a titkaim miatt érzett félelmeim miatt. Csak annyit tudok neked tanácsolni, hogy keress valamilyen közösséget, pl. túrázókat, vagy ha városban (város közelében) élsz, akkor érdeklődhetsz a helyi művelődési háznál is, hogy vannak-e náluk klubok. Miskolcon pl. konkrétan tudok arról, hogy a megyei könyvtárban rendszeresen tartanak nyelvi kurzusokat, van operabarátok klubja, de olyan is megesik, hogy világjárók tartanak képes beszámolókat az utazásaikról. Szóval hátha valahol sikerül valamilyen közösséget találnod, ahol nagyjából állandóak a tagok. De járhatsz konferenciákra is, szerintem művészettörténeti jellegűeket is elég gyakran tartanak, vagy vannak könyvbemutatók, ott is lehet kapcsolatokat építeni.
2022. jún. 20. 21:38
 8/17 anonim válasza:
Menj koncertekre,ott is vannak egyedül ácsorgók.
2022. jún. 20. 21:40
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy! :) Budapesti vagyok, de természetesen az alapötlet ugyanúgy érvényes.
2022. jún. 20. 21:40
 10/17 anonim válasza:
Én úgy ismerkedtem meg a legjobb barataimmal,hogy egy játékban játszottunk. Aztán gondoltunk egyet és találkoztunk. Azóta a barátnőm már 2 eve;) (együtt vagyunk)
2022. jún. 20. 21:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!