Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ti! Akik idejártok ismerkedni,...

Ti! Akik idejártok ismerkedni, miért csak egyszavas válaszokra vagytok képesek, és miért léptek le random, mindenféle ok nélkül?? Mi ebben a logika?

Figyelt kérdés

Nehogy azt írjátok, hogy velem van a hiba, nem vagyok szimpatikus :D

10 éve nagyon olajozottan működött az ismerkedés, és ilyen esetek csak elvétve fordultak elő.

Az érdekelne, hogy miért csináljátok ezt? Mi játszódik le a fejetekben?

Ezt azoktól kérdezem, akik ezt csinálják, nem a kevés kivételtől, akikkel én még sajnos itt nem találkoztam! Tudom, hogy senki nem csinál ilyet, nekem is megpróbálták már párszor bemesélni, aztán valahogy mégis csak sikerült összehozniuk ezt :D

2022. jún. 13. 13:31
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
A nők 90%-a ugyanez.
2022. jún. 13. 17:44
 22/27 anonim válasza:
Általában hosszabban szoktam leírni, hogy ki vagyok, mit szeretnék, de valószínűleg unalmas, egyhangú vagyok. Ez sem elég a mai nőknek.
2022. jún. 13. 17:47
 23/27 anonim válasza:

Múltkor elkezdtünk irogatni egy nővel, szó szerint 1 szavas válaszokat küldött. Egy idő után írtam neki, hogy ezekkel az egy szavasokkal soha nem fogjuk jobban megismerni egymást.

Ezután kicsit bővebben írt.

Kérdezte rólam, hogy ki-mi vagyok, leírtam bővebben, erre azt válaszolta, hogy úgy érzi, valamit titkolok...ezek után eltűnt :) :) :)

2022. jún. 13. 20:05
 24/27 anonim válasza:
23 honnan tudod, hogy nő volt? ...elég esélyes, hogy valami nemedbeli szórakozott... Sok itt a troll...
2022. jún. 13. 20:15
 25/27 anonim válasza:

24, igazad van, de azért nem gyanakodtam, mert leveleztem már nem egy 45-50 közötti nővel innen és mindegyik nagyon forszírozta, hogy ismerjük meg egymást minél jobban, találkozzunk, stb...

Ez az egyszavas nő is kb 47-48-nak mondta magát, ezek meg nagyon meg akarnak fogni valakit 😉

2022. jún. 13. 20:24
 26/27 anonim válasza:

Én is kérdezhetném. Csak a tiltás meg az eltűnés megy, alig lehet Debrecen környékit találni.Tényleg ez lett a színvonal? Miért? Pedig annyi mindent lehetne csinálni.

33f Debrecen

2022. jún. 14. 06:25
 27/27 anonim válasza:
Tényleg jobb volt régen, szerintem is (bár régen én pont ugyanezt csináltam, hogy egy darabig ismerkedek utána meg szó nélkül eltűnök, illetve tiltok - fiúként nem vagyok rá büszke ;))..Hogy mi játszik le ilyenkor fejben? A magam részéről rájövök szerintem, hogy mégsem akarok többet a másiktól, csak nem merem megmondani neki, mert nem akarom megbántani (meg én nehezen zárok le dolgokat)
2022. jún. 15. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!