Bunkózik velem a női kollégám, pedig semmi rosszat nem csináltam neki. Miért bunkózik egy nő egy férfival minden ok nélkül?
Ez miért párkapcsolati kérdés?
Pld. mert nem kedvel.
Lehetséges okok:
1. Simán csak ilyen bunkó a stílusa.
2. Valamivel megbántottad.
3. Tetszel neki, és egy nyolcéves gyerek szintjén képes ezt kifejezni.
4. Feszült, rossz napja volt stb.
5. Nem volt bunkó, csak félreértetted.
6. A fentiek valamilyen variációja.
Nem bunkóság, de szar vagyok munkában, és ezt érezteti velem. A nők valahogy megérzik azt is, ha gyenge a személyiséged, és ráugranak. Talán a férjükkel vagy gyerekükkel, barátnőjükkel vagy kolléganőjükkel nem ilyen fölényesek, de rajtad érzik, hogy áttaposhatnak. Ilyen van. Megtehetném, hogy rámutatok, nézz már magadra, 5 év után is ilyen hibákat csinálsz, engem meg pillanatnyi türelmetlenséged miatt osztasz, miközben új vagyok itt, ha 5 év múlva is ilyen leszek, le is köphetsz, de addig azért még várj.
PErsze könnyen beszélek, utánam jövő kolléganőt tejben-vajban fürösztöm, mert a segítség mellett meg is dugnám. :D :D :D
Ami úgy totyog mint egy kacsa....
Mert bunkó... Küldd el anyjába...
Legutóbb velem azért bunkózott kolléganő mert bejöttem neki és nem akarta, hogy közeledjünk egymáshoz.
Akkor mondta el amikor szakított a párjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!