Van itt olyan lány aki pszichonauta?
Figyelt kérdés
De akár érdeklődés szintjén is avagy volt olyan élménye ami ha nem is különféle drogokhoz köthető de a valóságot kérdőjelezik meg és szereti felfedezni a valóság korlátjait akár szerekkel vagy anélkül, más módon?
A "hülye drogosok" meg hasonlókat kérem mellőzni, illetve ha nem tudjátok miről van szó vagy kérdezettek vagy menjetek tovább, dankeee :)
Mivel barátkozás és tapasztalatcsere a célom így inkább privátban beszélgetnék, meg aztán érzéseim szerint nem mindenki lenne vevő public a mélyebb tapasztalatcserére :D
2022. ápr. 26. 13:23
1/4 anonim válasza:
Engem érdekell higy ez micsoda elmeseléled?
2022. ápr. 26. 14:09
2/4 anonim válasza:
Figyelj! Bokorpusztán volt 2 szatolim g3ci meg volt két nirvánám, az egyik visszatérő, a másik majdnem egy soha vissza nem térő.
2022. ápr. 26. 19:39
3/4 anonim válasza:
Én nem gondolom úgy, hogy egyikünk is létezne, igazából én magam sem tudom hogy mit hiszek valóságnak, eddig csak egy szimulációhoz tudtam hasonlítani. Viszont nem találtam a pszihonauta jelentését, letudnád írni? Akár privátba is, plusz szívesen meghallgatnám a te szemszöged.
2022. ápr. 27. 01:02
4/4 anonim válasza:
Hogyne lenne :D Én űrhajós elmebeteg vagyok.
2022. ápr. 28. 17:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!